Σελίδες

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Την ελκτική δύναμη που ασκώ στην Ανάπτυξη από τη θέση του απλού πολίτη, εντείνει ακόμα περισσότερο, η τιμητική πρόταση του Δημάρχου Κυθήρων, Θεόδωρου Κουκούλη, ώστε να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Η αγάπη μου για τα Κύθηρα και Αντικύθηρα, ταυτίζεται με την γνωστή παγκοσμίως αγάπη όλων των Κυθηρίων και Αντικυθηρίων για τον τόπο μας, μηδενός εξαιρουμένου, ανεξάρτητα πως την εκφράζει ο καθένας.
Ο σκοπός του καθενός, πρέπει να είναι να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά από τη θέση που βρίσκεται.

Το έργο μου, γνωστό σε όλους, αποδεκτό από τους ανιδιοτελείς. 


Σαν δυόμισι θητείες δημάρχου, δέκα χρόνια, διήρκεσε μέχρι σήμερα η συμμετοχή μου σε έργα ανάπτυξης εκατομμυρίων ευρώ στο νησί, όλα αυτά από τη θέση του απλού πολίτη διά μέσου της Αναπτυξιακής Εταιρίας και του μοναδικού γραφείου συμβούλων που λειτούργησε στα Κύθηρα και διαχειριζόταν το ΕΣΠΑ. 

Εκεί, πέρα από την κατάκτηση της ικανότητας σχεδιασμού, διαχείρισης και ολοκλήρωσης ιδιωτικών και δημοσίων έργων, διαπίστωσα επίσης, ότι η αναπαλαίωση σε παραδοσιακά κτίσματα που άντεξαν στο χρόνο, έχει καλύτερο αποτέλεσμα, πιο σύντομο και με μικρότερο κόστος, από τα νέα οικοδομήματα με προσμίξεις διαφόρων νέων υλικών μη ελεγμένης αντοχής, παρά τη χρησιμοποίηση και εξαιρετικών υλικών μεταξύ αυτών. 

Σε πραγματικό χρόνο, η προσταγή της λαμπρής Ιστορίας του τόπου, πιέζει να εγκαθιδρύσει ξανά την ομόνοια και την αλληλεγγύη, για να συνεχίσει ανανεωμένη από την επόμενη κιόλας ημέρα, να καταγράφει τα ήδη πολλά και σημαντικά έργα που περίμεναν δεκαετίες να υλοποιηθούν και που ολοκληρώνει ένα-προς-ένα στο νησί ο τωρινός Δήμαρχος.
Η διεύθυνση ενός Δήμου, είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο και ελάχιστοι διαθέτουν την ικανότητα να το εκτελούν με επιτυχία.


Θέλω να γίνω κομμάτι της ανανέωσης, κομμάτι της καλύτερης μορφής αλλαγής που προτείνεται αυτή τη στιγμή στους πολίτες των Κυθήρων και Αντικυθήρων.
Μόνο έτσι θα είχα το θάρρος, να ζητήσω από εσάς, να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω τη δράση μου από το επίκεντρο λήψης αποφάσεων, διότι ούτως ή άλλως, η δράση μου ως πολίτης θα συνεχιστεί και θα είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με όλους τους πολίτες, από οπουδήποτε κι αν βρίσκομαι, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.


Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η προτροπή μου προς όλους τους Κυθήριους και Αντικυθήριους και φιλοκυθήριους.

Μυλωνόπουλος Σ. Κωνσταντίνος

Σημείωση: Δημιούργησα στο facebook τη σελίδα https://www.facebook.com/konstantinos.mylonopoulos.nea.poreia
έτσι ώστε να ενημερώνω για θέματα τα νησιού, όλα τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον. Επειδή είναι πολλά, ενδιαφέροντα και άγνωστα ορισμένα απ’ αυτά, τα οποία προέρχονται από την θητεία μου στα Κύθηρα στο παρελθόν, αλλά και θα δημιουργηθούν κατά τη θητεία μου στο μέλλον, απ’ όπου κι αν βρίσκομαι, καλό είναι να την παρακολουθείτε.

Πηγή: Κωνσταντίνος Μυλωνόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου