Σελίδες

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,
Ζούμε μια ανθρωπιστική κρίση, βιώνουμε βάρβαρες πολιτικές που εφαρμόζονται και οι οποίες έχουν οδηγήσει την κοινωνία σε απόγνωση , την δημοκρατία και τους θεσμούς της να βάλλονται καθημερινά.
Ανάλογη είναι η κατάσταση και στη Τοπική μας κοινωνία, η οποία γερνάει περιθωριοποιείται
και εγκαταλείπεται.
Τα προβλήματα μας δεν είναι εξωπραγματικά. Είναι η καθημερινότητα μας.
Γιατί όλοι μοιραζόμαστε τον ίδιο τόπο.
Για να μην υπάρξει κατάρρευση απαιτείται να ενεργοποιηθούμε και να δράσουμε άμεσα.  
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση που είναι ο θεσμός που βρίσκεται κοντύτερα στο λαό θα πρέπει να είναι αρωγός στον Δημότη με ανθρωπιά και αλληλεγγύη.
Ο Δήμος θα πρέπει να νικήσει τους φόβους και τις απογοητεύσεις και μέσα από συλλογική προσπάθεια με σχέδιο και πρόγραμμα να μπορέσει να διαμορφώσει το αύριο των παιδιών μας.
Επειδή είναι ώρα ευθύνης και προοπτικής συμμετέχω ενεργά με τη Δημοτική Πρόταση«ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» με τον Δημήτρη Λουράντο, θέτοντας υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με την πολύχρονη εμπειρία μου αλλά και με τη δύναμη που εσείς θα μου δώσετε να αγωνιστώ για το κοινό καλό.
Στον αγώνα αυτό χρειαζόμαστε κάθε δημότη που θέλει και αξίζει να δει τα νησιά μας καλύτερα.
Η αλλαγή προς το καλύτερο είναι υπόθεση καθημερινή πολλών ανθρώπων και θεωρώ πως έχει έρθει η ώρα, με όραμα, ήθος, συλλογικότητα και αποτελεσματικότητα.
Σας καλώ όλους να συνδράμετε με την ενεργό συμμετοχή σας να εδραιώσουμε τον Δήμο μας ως έναν από τους πλέον ανθρώπινα οργανωμένους, σ’ έναν Δήμο που θα σχεδιάσει, θα διεκδικεί και θα κερδίζει.
Όλοι Μαζί, Μπορούμε Τώρα για τα Νησιά μας!!!!

ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Αντώνης Σ. Πρωτοψάλτης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου