Σελίδες

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Μ. ΣΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΒΑ ΚΥΘΗΡΩΝ

Με υψηλή συναίσθηση ευθύνης απέναντι στους συμπατριώτες μου και τους συγχωριανούς μου ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Προέδρου στην Τοπική Κοινότητα Καραβά.
Ονομάζομαι Παναγιώτης Μηνά Σουρής. Γεννήθηκα το 1988 και μεγάλωσα στον καταπράσινο και πανέμορφο Καραβά. Αποφοίτησα από το Λύκειο Κυθήρων και σπούδασα σε ανωτέρα σχολή από όπου αποφοίτησα ως Τεχνικός Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού.
Επέστρεψα στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η αγάπη μου για τον Καραβά με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά, κι έτσι επί δύο θητείες ήμουν Αντιπρόεδρος στον τοπικό Σύλλογο «Ο όμορφος Καραβάς».
Το αληθινό ενδιαφέρον μου για το χωριό μας είναι το μοναδικό κίνητρό μου να θέσω υποψηφιότητα για να διεκδικήσω τη θέση ευθύνης και προσφοράς, δηλαδή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας.
Αγαπητή Συντοπίτισσα, Αγαπητέ Συντοπίτη,
Απευθύνομαι σε Σένα που μένεις μόνιμα ή έρχεσαι ως επισκέπτης στον Καραβά. Σε Σένα που αγωνιάς ημέρα και νύχτα για το αύριο του χωριού μας και συνεχώς βρίσκεσαι μπροστά στα καθημερινά προβλήματα.
Μεγάλα λόγια και πολλές υποσχέσεις έχεις σίγουρα ακούσει κι έχεις κουραστεί να βλέπεις τον καιρό να περνάει χωρίς λύσεις που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.
Έφτασε όμως η ώρα να δούμε το μέλλον μας και τη ζωή μας αλλιώς. Να λύσουμε άλυτα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν πολλά χρόνια.
Στόχος μου είναι να ξαναζωντανέψουμε τον Καραβά. Να τον κάνουμε έτσι όπως τον έζησαν πριν από αρκετά χρόνια οι γονείς μας και οι παππούδες μας. Να κάνουμε έργα που θα φέρουν πρώτα πιο πολλούς επισκέπτες και μετά μόνιμους κατοίκους. Να ανεβάσουμε τον Καραβά, την Πλατειά Άμμο, το Πετρούνι και το Γερακάρι ψηλά. Να δώσουμε αξία στα χωριά μας και στη γη μας.
Σε Σένα που ζητάς εργατικότητα, προσφορά, εντιμότητα, ειλικρίνεια, λίγα λόγια και πολλά έργα, καταθέτω την απόλυτη δέσμευσή μου ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε αυτό που μέχρι τώρα δεν έχουμε κατορθώσει. Δηλαδή να γίνει ο Καραβάς τόπος προορισμού όσων έρχονται στα Κύθηρα.
Θα βαδίσω και θα δουλέψω πάνω σε κάθε θετικό που έχει γίνει ως σήμερα. Αλλά δεν θα μείνω σε αυτά. Θα πραγματοποιήσω το όραμά μου για την περιοχή μας χωρίς να διστάσω ή να φοβηθώ όποια εμπόδια κι αν συναντήσω.
Θα εκμεταλλευτούμε πλήρως τα πλούσια νερά της περιοχής και το εξαιρετικό τοπίο της για λόγους τουριστικούς.
Η Πλατειά Άμμος θα αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό με βελτιώσεις στο λιμενοβραχίονα, με ασφαλτοστρώσεις και παραδοσιακό φωτισμό που ταιριάζει στην παραλία της.
Θα συνεχίσουμε το δρόμο παραλιακά μετά από το κατάστημα «Βαρκούλα» και θα επιδιώξουμε να τον φτάσουμε ως το Μουδάρι.
Η επάρκεια καθαρού νερού χωρίς προβλήματα και διακοπές στην παροχή του θα είναι η πρώτη μου έγνοια.
Το πλούσιο τοπίο με τα μικρά δάση στο Γερακάρι-Πετρούνι θα αγωνιστώ να γίνει τόπος εκδρομών και αναψυχής για ντόπιους και επισκέπτες.
Για να γίνουν αυτά και πολλά άλλα θα συνεργαστώ με τον νέο Δήμαρχο, με την Περιφέρεια Αττικής και με κάθε πολιτικό πρόσωπο που μπορεί να βοηθήσει τον Καραβά.
Ζητώ την ψήφο σου και σε διαβεβαιώνω ότι θα κάνω το παν για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σου.
Το χωριό μας χρειάζεται αλλαγή, χρειάζεται νέα πρόσωπα και φρέσκιες-πρωτοποριακές ιδέες.
Η δική σου ψήφος θα μου δώσει τη δύναμη να πετύχω στο έργο που θέλω να προσφέρω σ’ όλη την Τοπική Κοινότητα Καραβά.
Στις 26 Μαΐου σηκώνουμε τον Καραβά πολύ ψηλά.
Στις 26 Μαΐου δημιουργούμε τον Καραβά της καρδιάς και των ονείρων μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Παναγιώτης Μ. Σουρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου