Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΑΡΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ποταμού Κυθήρων, θέλει να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον πρόεδρο της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας κ. Ευάγγελο Βενάρδο και τα μέλη αυτής, για την οικονομική ενίσχυση της τάξεως των 3.000 ευρώ που μας πρόσφεραν μετά από αίτημά μας, προκειμένου να καλυφθεί μέρος της δαπάνης για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Πελοπόννησο, που διοργανώσαμε για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού Κυθήρων στις 27 και 28 Απριλίου 2024.
Η εν λόγω χορηγία, συνέβαλε καθοριστικά ώστε να γίνει εφικτή η υλοποίηση του πλάνου εκδρομής μας, στα πλαίσια της οποίας οι μαθητές επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο μοναδικό, εντυπωσιακό σπήλαιο της Καστανιάς στη Νεάπολη Βοιών καθώς και στην μεσαιωνική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς.
Η διαδικασία αυτή δίδαξε τα παιδιά μας, δημιούργησε αναμνήσεις αλλά και συνέβαλε στο να ισχυροποιηθούν οι δεσμοί μεταξύ τους καθώς και μεταξύ των γονιών, γεγονός που θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό να συμβαίνει.
Η παραπάνω ανταπόκριση στο αίτημα του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διαπνέει τον πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας και παράλληλα συνιστά μία ενέργεια που αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον για τη σχολική κοινότητα.
Ολοκληρώνοντας, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες τονίζουν τη σπουδαιότητα της κοινωνικής ευαισθησίας και δημιουργούν αισιόδοξες συνθήκες για το μέλλον.
Και πάλι ευχαριστούμε θερμά!

Το Δ.Σ. του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού Κυθήρων

Φωτογραφία αρχείου Παναγιώτη Μπαχτή - TSIRIGO FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου