Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

ΔΗΜΟΤΙΚΗ Τ.Ο. ΝΔ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΥΘΗΡΩΝ, του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Α' Πειραιώς και Νήσων Κατσαφάδου Κώστα. Ο Κύριος Κατσαφάδος ενημέρωσε όλους τους παρευρισκόμενους για το κυβερνητικό έργο και για τις προκείμενες ευρωεκλογές.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το νησί των Κυθήρων και Αντικυθήρων που αφορούσαν το αεροδρόμιο και το λιμάνι, τα συνεχόμενα προβλήματα με το καράβι της γραμμής και άλλα τοπικά προβλήματα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τοπικοί παράγοντες και επιχειρηματίες όπως:
Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Κυθήρων Μεγαλοκονόμος Γιώργος, ο Επικεφαλής της Ελάσσονας Αντιπολίτευσης του Δήμου Κυθήρων Ανάργυρος Σοφίος, ο Πρόεδρος του ΔΛΤ και Αντιδήμαρχος Καλλίγερος Δημήτρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαλοκονόμος Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΥΘΗΡΩΝ Καλλίγερος Γιώργιος, μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΥΘΗΡΩΝ Γεωργιλάς Πάρης, μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΥΘΗΡΩΝ Βάρδα Μαρία, Πρωτοψάλτης Μιχάλης, Μεγαλοκόνομος Στέλιος, Λάζαρος Βέζος, Τραβασάρος Ανδρέας, Λαχανάς Αντώνης, Δρακάκης Παναγιώτης, Δρακάκη Άννα.

 
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΥΘΗΡΩΝ,
Μαυρομμάτης Π. Αντώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου