Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Πριν από λίγους μήνες λειτούργησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη στα Κοντολιάνικα Κυθήρων και ήδη έχει διαγράψει πολύ μεγάλη επιτυχία και έχει προσφέρει αρκετά στην τοπική μας κοινωνία. Ωστόσο τα έργα αναβάθμισης και διαμόρφωσης της βιβλιοθήκης είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου. To ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6 και το Photo Cerigo βρέθηκαν εκεί και σας τις παρουσιάζουν. Πιο συγκεκριμένα το Ίδρυμα Αρώνη, η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Αυστραλίας και η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Καλιφόρνιας, συγκέντρωσαν και προσέφεραν ένα ποσό γύρω στις 14.000 euro για την διαμόρφωση της αυλής του κτιρίου της βιβλιοθήκης, δημιουργώντας έναν πολύ όμορφο χώρο εκδηλώσεων, διαλέξεων και ανάγνωσης ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Όπως μας ενημέρωσε και ο κ. George Poulos (Γιώργος Τζωρτζόπουλος) κατά την επισκεψή μας στον χώρο, σε περίπου 20 ημέρες το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και θα είναι επισκέψιμο από όλο τον κόσμο.
Εμείς Συγχαίρουμε όλους τους δωρητές και τους ανθρώπους που αγωνίζονται για την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κυθήρων και θα επανέλθουμε στο θέμα όταν το έργο ολοκληρωθεί.
Παρακάτω σας παραθέτουμε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τις εργασίες:


Κέιμενο: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Photo Cerigo - Μαρία Πετροχείλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου