Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΆΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ.ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Απόλυτη επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπαχτή, σχετικά με την εντός 48ωρών λύση στο πρόβλημα των κενών θέσεων καθηγητών στο Λύκειο Κυθήρων από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο (βλέπε ΕΔΩ).
Σε λιγότερο από 24 ώρες ο Υπουργός Παιδεία και Θρησκευμάτων και βουλευτής Α Πειραιά Κ. Αρβανιτόπουλος έδωσε λύση στα κενά που δημιουργήθηκαν στο Λύκειο των Κυθήρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν σταλεί την Πέμπτη 31/10 τα ονόματα των καθηγητών που θα καλύψουν τις συγκεκριμένες θέσεις.


Πηγή: ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

3 σχόλια:

  1. Εάν οι ΠΕΝΗΝΤΑ μέρες χωρίς καθηγητές είναι η άμεση λύση, θα έλεγα οτι δεν είστε τόσο αντικειμενικοί δημοσιογράφοι. Η λέξη λυπάμαι ειναι η μονη κόσμια που σκέφτομαι.
    Μανος Τριφύλλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Τριφύλλη ο όρος ''άμεση'' είναι για το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μετά την ενημέρωση του Υπουργού σχετικά με το συνεχιζόμενο πρόβλημα των κενών θέσεων στο Λύκειο Κυθήρων κι όχι από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Αν ακούγατε την Πρωινή μου εκπομπή της Πέμπτης 30/10 που είχα συνέντευξη και με τον Λυκειάρχη Κυθήρων Δημήτρη Φατσέα, θα ακούγατε ποια είναι η θέση μας για την ύπαρξη τέτοιων προβλημάτων. Δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να ασκεί πολιτική, όπως μπορεί εσείς να νομίζετε, αλλά να ενημερώνει τον κόσμο και να αναδεικνύει τα προβλήματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση και το αναδείξαμε το πρόβλημα και ευτυχώς λύθηκε έστω και μετά από τόσο καιρό. Να είστε σίγουρος πως δεν έχουμε αντίθετη άποψη σε τέτοια φαινόμενα. Φιλικά Παναγιώτης Μπαχτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Υπουργός και οι άλλοι διοικητικοί υπεύθυνοι ήταν απόλυτα ενημερωμένοι και ήξεραν το πρόβλημα πριν ξεκινήσει το σχολείο, αφού από τα Κύθηρα φέτος έφυγαν για λόγους μετάταξης, μετάθεσης ή αδειας 11 καθηγητές του Λυκείου !!! Ο Λυκειάρχης είχε ενημερώσει κάθε υπηρεσία.
    Τώρα γιατί το θέμα φαίνεται ότι έληξε σε διάστημα 48 ωρών είναι απορίας άξιον...
    Μήπως το κομμάτι του κειμένου του συλλόγου που έλεγε "θα κινηθούμε νομικά εναντίον κάθε υπευθύνου" έπαιξε το ρόλο του ?
    Πάντως είναι κρίμα που πρέπει να απειλούμε με μυνήσεις και να καταφεύγουμε στα ΜΜΕ για να έχουμε τα αυτονόητα.
    Παναγιώτης Γιαννιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή