Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ - ''ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΓΗ": ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Με την παρούσα ανακοίνωση δηλώνω την επιθυμία μου ότι προτίθεμαι να θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος Κυθήρων. 
Το νησί το επισκέπτομαι εδώ και 6 χρόνια τουλάχιστον και διαμένω σε αυτό αρκετούς μήνες το χρόνο .Είναι γεγονός πως το φυσικό κάλος του νησιού είναι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του.
Πιστεύω πως ο συνδυασμός μας  <<Κυθηραϊκή γη>> θα δώσει στους νησιώτες την δυνατότητα μέσα από συλλογικές δραστηριότητες να αναδειχθεί και να κερδίσει την θέση που του ανήκει στην νέα αναπτυξιακή πορεία της περιφέρειας. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να μιλήσουμε αναλυτικά για όλα τα θέματα του νησιού.Το αγαπώ αυτό το νησί από την πρώτη στιγμή αν και Κυκλαδίτης τα Κύθηρα έχουν ένα μοναδικό τρόπο να μένουν στα μυαλό σου. Εύχομαι η προσπάθεια μας να ολοκληρωθεί και ο λαός της Μυρτιδιωτίσσης να μας δώσει την δυνατότητα να τον διοικήσουμε με ανιδιοτέλεια και με φερέγγυες επιλογές που σκοπό θα έχουν να ευαισθητοποιήσουν τους νέους του νησιού μας.

Σας ευχαριστώ πολύ
   ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ 

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή