Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε μετά από 8 χρόνια η Κοπή της Πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΥΘΗΡΩΝ την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και ώρα 21:00 στο Λειβάδι Κυθήρων.
Την πολυάριθμη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων Κύριος Μανωλάκος Νικόλαος, ο Επικεφαλής του συνασπισμού «Πρώτα ο Άνθρωπος» Κύριος Μαγουλάς Νικόλαος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κυθήρων Κύριος Μεγαλοκονόμος Γιώργος και η Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων μέσω εκπροσώπου της. Δυστυχώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα και αναλυμένες υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν σε πολλούς φίλους της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΥΘΗΡΩΝ να παραβρεθούν στην εκδήλωση όμως αποστείλανε χαιρετισμούς, τις ευχές και την αγάπη τους. Μεταξύ αυτών η Υφυπουργός Τουρισμού Κυρία Ζαχαράκη Σοφία, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βουλευτής Ν.Δ. Α' Πειραιά και Νήσων Κύριος Κατσαφάδος Κώστας, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κυρία Μιχαηλίδου Δόμνα και ο Βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων Μπουτσικάκης Εμμανουήλ Χριστόφορος.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κυθήρων και Οικοδεσπότης της εκδήλωσης Κύριος Μαυρομμάτης Αντώνης αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του έτους, προχώρησε στην Κοπή της Πίτας και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η μοναδική βραδιά.
Το γλέντι και η όλη εκδήλωση έδειξε τη συσπείρωση και τη δυναμική της όλης παράταξης στο νησί, αποδεικνύοντας τη δυνατότητα της καινούργιας υποδομής που μπαίνει, δημιουργώντας ένα ελπιδοφόρο, δημιουργικό και βέβαιο για το αποτέλεσμα 2023.



Πηγή: ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ ΚΥΘΗΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου