Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Η ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ 7.5.2013

Η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς - Αθηνών παρέθεσε γεύμα στους τροφίμους, του Γηροκομείου Κυθήρων, σήμερα Νέα Τρίτη το μεσημέρι (7.5.2013), εις μνήμην του συμπατριώτη μας Γιώργου Κασιμάτη, Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Η οικογένεια του αποθανόντος αντί στεφάνων, προέτρεψε όσους ήθελαν, τα χρήματα να τα δώσουν σε Ιδρύματα. Έτσι ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Κυθηραϊκής Αδελφότητας σκέφτηκαν να παραθέσουν αυτό το γεύμα, τις Άγιες αυτές ημέρες, δίνοντας χαρά και όμορφη παρέα στους συμπατριώτες μας της τρίτης ηλικίας που μένουν στο Γηροκομείο Κυθήρων.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτή την πρωτοβουλία και όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα και να στηρίζουμε το Γηροκομείο Κυθήρων και τους ανθρώπους του, για το λειτούργημα που επιτελούν στον τόπο μας.
Ο Παναγιώτης Μπαχτής και το ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6 βρέθηκαν σε αυτή την πολύ όμορφη και σεμνή εκδήλωση και παρακάτω σας παραθέτουμε χαρακτηριστικές φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του κ. Βρεττού Κυπριώτη Προέδρου της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς - Αθηνών, του κ. Γιώργου Κομηνού Προέδρου του Γηροκομείου Κυθήρων και του κ. Μανώλη Τζάννε Διευθυντή του Γηροκομείου Κυθήρων.




Ακολουθούν και οι Δηλώσεις:





Ρeπορτάζ - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου