Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΑΘΗΝΩΝ: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2012 - 2013

Την Κυριακή στις 16 Ιουνίου η Κυθηραϊκή Αδελφότητα ολοκλήρωσε την περίοδο δράσης της (Σεπτέμβριος ΄12-Ιούνιος ΄13) με μια εξαιρετική βραδιά ξεφαντώματος, στην οποία πρωταγωνιστικό και κύριο ρόλο έπαιξε η παρουσία της νέας ορχήστρας νέων της Αδελφότητας με την ονομασία «ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ» και η άριστη εκτέλεση γνωστών Ελληνικών μουσικών κομματιών που ξεσήκωσαν από ενθουσιασμό τους παρευρισκόμενους Κυθήριους και φίλους. Η ίδια ορχήστρα θα παρουσιαστεί και το Σάββατο 3 Αυγούστου στη Χώρα Κυθήρων.
Κλείνοντας αυτή την περίοδο δράσης το Διοικητικό Συμβούλιο της αδελφότητας θα ήθελε να ευχαριστήσει τα παιδιά τα Τσιριγωτάκια, τους γονείς, τους φίλους και συνεργάτες που συμμετείχαν και βοήθησαν στις χειμερινές εκδηλώσεις, να ευχηθεί  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους και καλή αντάμωση τον Οκτώμβρη.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για το άξιο έργο τους την δασκάλα του χορευτικού κα ¨Έλλη Καζάκου και τον δάσκαλο της μουσικής κο Μανώλη Στάθη που έσκυψαν με ενδιαφέρον και αγάπη πάνω από τα παιδιά που τους εμπιστευτήκαμε.
Πηγή: Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς - Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου