Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΤΣΕΑΣ - ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Θα ήθελα να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου στον συμπατριώτη μας κ. Γιάννη Κασιμάτη (Τρουλόπαπα) για την μεγαλη εξυπηρέτηση που προσέφερε στο Λύκειο μας. Συγκεκριμένα την προτελευταία μέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, Τετάρτη 29/05/2013,  πρωί,  λόγω βλάβης του δικτύου της ΔΕΗ στη Πελοπόννησο, υπήρχαν συνεχείς διακοπές ρεύματος που κράτησαν όλο το πρωινό, οι οποίες καθιστούσαν αδύνατη τη λήψη των θεμάτων με τα ειδικά μηχανήματα(VBI) δορυφορικής λήψης. Πέραν αυτού υπήρχε κίνδυνος να καταστραφούν ολοσχρώς τα μηχανήματα με εξαιρετικά σοβαρές συνέπειες.
Η γεννήτρια που υπάρχει στην αυλή του σχολείου(δωρεά του Γηροκομείου) για τέτοιες περιπτώσεις, παρά το service και τη δοκιμαστική λειτουργία που είχε γίνει έγκαιρα απο το συνεργείο του Δήμου, τη στιγμή εκείνη λειτούργησε για 10 λεπτά και μετά για άγνωστο λόγο σταμάτησε εντελώς.
Η Τρίτη εναλλακτική που υπήρχε, να έρθουν τα θέματα, με εντολή του Υπουργείου, με ταχύπλοο του Λιμενικού από τη Νεάπολη δεν μπορούσε ούτε αυτή να εφαρμοσθεί επειδή λόγω ισχυρών ανέμων δεν ήταν δυνατός ο πλους του ταχύπλοου.
Το αδιέξοδο έλυσε ο συμπαρτρώτης μας κ. Γιάννης Κασιμάτης ο οποίος μετέφερε εσπευσμένα στο σχολείο την ιδιωτική του βενζινοκίνητη γεννήτρια η οποία τροφοδότησε επιτυχώς τα μηχανήματα με το κατάλληλο ρεύμα και οι εξετάσεις διεξήχθησαν ομαλά. Συνεπώς του οφείλουμε όλοι ευχαριστίες και μεγάλη ευγνωμοσύνη.

Ο Διυθυνής του Λυκείου Κυθήρων

Δημήτρης Φατσέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου