Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Η ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛ ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κυθηραϊκά Σωματεία της Αττικής αλλά και των Κυθήρων, όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν μία τιμητική εκδήλωση από κοινού για τους αείμνηστους μεγάλους ευεργέτες των Κυθήρων: Νικόλαο Τριφύλλη και Μιχαήλ Σεμιτέκολο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής του Οσίου Θεοδώρου. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Γ. Νικηφοράκης, ο οποίος με μία πολύ μεστή και εμπεριστατωμένη ομιλία, μας ενημέρωσε και μας παρουσίασε την ζωή και το έργο αυτών των δυο μεγάλων ευεργετών των Κυθήρων. Στην συνέχεια το λόγο πήραν πρόεδροι και εκπρόσωποι των σωματείων που συνδιοργάνωσαν την τιμητική εκδήλωση, η ανιψιά του Νικόλαου Τριφύλλη καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Κυθήρων αλλά και ο Μητροπολίτης Κυθήρων. Η εκδήλωση έκλεισε με το καθιερωμένο κέρασμα με παραδοσιακά γλυκά και αναψυκτικά από τα σωματεία.
Άσχημη νότα σε αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση μνήμης, ήταν η παρουσία λίγων ανθρώπων αναλογικά με την προσφορά των τιμώμενων προσώπων στα Κύθηρα αλλά και την δυναμική των σωματείων που διοργάνωσαν την εκδήλωση. Επίσης αρνητικά σχολιάστηκε και η απουσία σχεδόν ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου με εξαιρέσεις τον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Θεόδωρο Κουκούλη και τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτρη Φατσέα.
Παρακάτω σας παραθέτουμε χαρακτηριστικές φωτογραφίες της εκδήλωσης:













Κείμενο - Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Μαρία Πετροχείλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου