Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Π.ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων βρέθηκε σήμερα ο εκλεγμένος Δήμαρχος Κυθήρων κ. Χαρχαλάκης. Συνάντησε τον κ. Κατσικάρη καθώς και τον εκλεγμένο Αντιπεριφερειάρχη κ. Χατζηπέρο, ο οποίος κατάγεται εκ μητρός από τα Αντικύθηρα.
Οι 3 άνδρες συζήτησαν σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα πολλά ζητήματα που αφορούν στα Κύθηρα και Αντικύθηρα. Ο κ. Χατζηπέρος βρίσκεται στο στάδιο της ενημέρωσης και δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσουν άμεσα όλες οι προγραμματικές συμβάσεις που έχει συνάψει έως σήμερα η Περιφέρεια με το Δήμο Κυθήρων, ενώ σε συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή και την τοπική κοινωνία θα γίνει ιεράρχηση των απαραίτητων έργων και παρεμβάσεων στα Κύθηρα και Αντικυθήρα για τη νέα δημοτική περίοδο. Πρωταρχικός στόχος είναι η επίλυση βασικών προβλημάτων της καθημερινότητας αλλά και η δημιουργία μεγάλων αναπτυξιακών υποδομών, όπως τα Σφαγεία.
Η συνεργασία του νέου Δημάρχου με τον κ. Χατζηπέρο θα είναι διαρκής και βασίζεται όχι μόνο στην υπηρεσιακή σχέση αλλά κυρίως στην κοινή καταγωγή των δύο ανδρών που αποτελεί εγγύηση για μια συστηματική και ζώσα παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου