Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

30η ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΦΡΑΤΣΙΩΝ 2014 (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τριάντα χρόνια Γεωργοκτηνοτροφική έκθεση Φρατσίων, τριάντα χρόνια μια γιορτή θεσμός για τα Κύθηρα αλλά και για τους αγρότες του νησιού.
Το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία των Φρατσίων η 30η Γεωργοκτηνοτροφική Έκθεση με μεγάλη συμμετοχή εκθετών και κόσμου.
Από νωρίς το απόγευμα μπορούσαν οι επισκέπτες να δουν στην αίθουσα του συλλόγου παραδοσιακές φορεσιές, υφαντά, καθώς και γεωργικά προϊόντα, ενώ στην πλατεία υπήρχαν περίπτερα όπου αγρότες αλλά και εκθέτες κερνούσαν τον κόσμο αλλά και πωλούσαν τοπικά προϊόντα. Τον χορό άνοιξε χορευτικό συγκρότημα που χόρεψε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε με την τοπική ορχήστρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την Έκθεση













































Το ευχαριστήριο του Συλλόγου:
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ! ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΘΕΙΤΕ! Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ-ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΑΤΣΙΩΤΩΝ " ΤΑ ΦΡΑΤΣΙΑ ".
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Μαρία Πετροχείλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου