Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ-ΦΑΤΣΑΔΙΚΑ-ΛΙΒΑΔΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΟ FM

Τραγική η κατάσταση του οδοστρώματος στο τμήμα του κεντρικού δρόμου από τα Τσικαλαρία μέχρι το Λιβάδι.
Στην ''Πρωινή Ενημέρωση'' της Δευτέρας 30 Ιουνίου 2014 είχαμε αναφερθεί στο σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στο τμήμα του κεντρικού οδικού άξονα Κυθήρων από τον οικισμό Τσικαλαρία μέχρι και τον οικισμό Λιβάδι. Τότε ο Αντιδήμαρχος Κυθήρων κ. Μιχάλης Πρωτοψάλτης μας είχε ενημερώσει και διαβεβαιώσει ότι υπήρχε έτοιμη μελέτη στην οικονομική επιτροπή της Τετάρτης 2/7 προς ανάθεση, προκειμένου να αποκατασταθούν άμεσα οι φθορές και οι λακούβες στο οδόστρωμα.
Από τότε πέρασαν σχεδόν 2 μήνες και μάλιστα η περίοδος κατά την οποία υπάρχει η μεγαλύτερη κίνηση στο νησί, λόγω έλευσης τουριστών κι όχι μόνο δεν έχει υπάρξει αποκατάσταση του οδοστρώματος αλλά η κατάσταση παραμένει τραγική κι επικίνδυνη. 
Το οδόστρωμα σε πάρα πολλά σημεία είναι διαβρωμένο και κατεστραμμένο, με λακούβες, πολλές εκ των οποίων είναι μεγάλου βάθους και διαμέτρου, βάζοντας σε κίνδυνο καθημερινά εκατοντάδες ανθρώπους που περνούν από αυτό το σημείο με τα αυτοκίνητά τους. 
Οι εικόνες που σας παρουσιάζουμε παρακάτω μιλούν από μόνες τους και καταδεικνύουν το πολύ σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει.
Εμείς καλούμε ΌΛΕΣ τις αρμόδιες υπηρεσίες κι αρχές να προβούν άμεσα σε ενέργειες αποκατάστασης για την αποφυγή οποιουδήποτε δυσάρεστου συμβάντος.


Σε πολλά σημεία η διάβρωση και οι λακούβες εκτείνονται σε όλο το φάρδος του δρόμου καθιστώντας αδύνατη την ταυτόχρονη διεύλεση 2 αυτοκινήτων 
Πολλές απ' τις λακούβες είναι μεγάλου βάθους και διαμέτρου  όπως η εικονιζόμενη, προκαλώντας ενίοτε υλικές ζημιές  στα διερχόμενα αυτοκίνητα πέραν του ενδεχόμενου κινδύνου πρόκλησης ατυχήματος. 






Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου