Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΘΗΡΑΪΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο κέντρο ''ΑΡΙΩΝ'', στην οδό Πειραιώς.
Τη βραδιά άνοιξαν τα χορευτικά συγκροτήματα της Κυθηραϊκής Αδελφότητας, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου τους κας Έλλης Καζάκου, παρουσιάζοντας στο κοινό παραδοσιακούς χορούς των Κυθήρων.
Τα χορευτικά συνόδεψαν μουσικά ο Κώστας Στάθης στο τραγούδι, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης στο βιολί και ο Γιάννης ο Στάθης στο λαούτο.
Στην συνέχεια τη διασκέδαση ανέλαβαν ο Νίκος Οικονομίδης με την ορχήστρα του με νησιώτικη μουσική και ο Dj Γιώργος Γλυτσός με αγαπημένες μουσικές επιλογές κυρίως παλαιότερων εποχών.

ο Πρόεδρος της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς κ. Βρεττός Κυπριώτης καλωσορίζει τον κόσμο
ο Γιώργος Καλαϊτζάκης στο βιολί και ο Γιάννης Στάθης στο λαούτο 
το παιδικό χορευτικό συγκρότημα της Αδελφότητας

το χορευτικό συγκρότημα της Αδελφότητας με παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών 
δύο ζευγάρια του χορευτικού χόρεψαν μπάλο 


ο ρυθμός στο μπάλο ανεβαίνει, οι κοπέλες αρχίζουν τις στροφές και το σπαλέτο αναδεικνύεταιη δασκάλα του χορού της Κυθηραϊκής Αδελφότητας κα. Έλλη Καζάκου, πιάστηκε στο κύκλο μαζί με τα παιδιά


ο Νίκος Οικονομίδης ξεσήκωσε τον κόσμο με την ορχήστρα του


μόλις η μέρα άλλαξε είχαμε και τα γενέθλια του Ταμία της Κυθηραϊκής Αδελφότητας και άοκνου αρωγού στις δράσεις του Συλλόγου κ. Δημήτρη Καλαϊτζάκη, ο οποίος δέχθηκε τις ευχές αλλά και τούρτα έκπληξη από τους οικείους του και τα μέλη του Συλλόγου


Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου