Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ''ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 4 ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ''


Πριν λίγους μήνες ολοκληρώσαμε την πρώτη πιστοποιημένη και ασφαλή παιδική χαρά στο νησί μας, στα Κοντολιάνικα, την οποία ήδη χαίρονται τα παιδιά. Σήμερα ξεκινήσαμε τη διαδικασία δημοπράτησης για την ανακαίνιση και πιστοποίηση ακόμα τεσσάρων παιδικών χαρών, στη Χώρα, τον Αβλέμωνα, την Αγία Πελαγία και τον Ποταμό. Η δαπάνη ανέρχεται σε 74.000€ και καλύπτεται από ίδιους πόρους του Δήμου. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 4/10 και υπολογίζουμε ότι το έργο θα ξεκινήσει εντός του 2018, ώστε να παραδοθεί στις αρχές του 2019.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ
Αναμένουμε και τη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ύψους 204.000€ προκειμένου να κατασκευάσουμε και να πιστοποιήσουμε ακόμα 7 παιδικές χαρές, σε διάφορα χωριά του νησιού.
Για τις παιδικές χαρές είχε γίνει πολύς λόγος στην προεκλογική περίοδο του 2014. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν πιστοποίησε με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα και κανονισμούς ΚΑΜΙΑ παιδική χαρά, παρά το γεγονός ότι από το 2007 μέχρι το 2014 παρήλθαν πολλές δυνατότητες χρηματοδότησης και με πολύ λιγότερη γραφειοκρατία από τη σημερινή.
Αυτά που δεν έγιναν επί σειράν ετών, γίνονται ΤΩΡΑ!
Προχωράμε!

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)
Φωτογραφία αρχείου Παναγιώτη Μπαχτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου