Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ΌΣΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Αγαπητές και αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Καθώς η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων παρέρχεται, όσες και όσοι επιλέξατε να ταξιδεύσετε εκτός Κυθήρων, θα αρχίσετε σταδιακά να επιστρέφετε στο νησί μας. Η κατάσταση που επικρατεί σε όλη τη Χώρα αναφορικά με την πορεία της πανδημίας δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο εφησυχασμού και χαλάρωσης.
Προκειμένου να προστατεύσουμε τον τόπο μας και τους κατοίκους του, παρακαλούμε θερμά όλους όσοι επιστρέφουν στα Κύθηρα από τις διακοπές των Χριστουγέννων, να τηρήσουν τα ελάχιστα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας (μάσκα KN95/FFP2 παντού, προσωπική αντισηψία, ατομική υγιεινή κ.λπ.) αλλά κυρίως να περιορίσουν τις μετακινήσεις και τις κοινωνικές τους επαφές στο νησί για τουλάχιστον 4-5 ημέρες από την άφιξή τους.
Σε λίγο συμπληρώνονται 2 χρόνια από την έναρξη της πανδημίας που άλλαξε τις ζωές όλων μας. Αν τώρα δεν σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων, δεν θα απαλλαγούμε ποτέ από τον ιό και δεν θα επιστρέψουμε στην κανονική - προ κορωνοϊού - ζωή μας.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΑΦΕΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου