Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΡ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ & ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Από τις πρώτες πρωϊνές ώρες, μεγάλο μέρος των Κυθήρων είναι καλυμμένο από χιόνι μέσου πάχους 20-25 εκατοστών. Ο Δήμος μας ενήργησε ταχύτατα και παρά το γεγονός ότι το φαινόμενο της χιονόπτωσης δεν είναι σύνηθες, διατηρούμε το βασικό οδικό δίκτυο ανοικτό με τη χρήση προωθητικών μηχανημάτων γαιών. Ο ΔΕΔΔΗΕ απεκατέστησε άμεσα τις πρωϊνές διακοπές ρεύματος και εργάζεται για όσους οικισμούς έχουν ακόμα πρόβλημα. Υπάρχει σπασμένος στύλος στο Αεροδρόμιο που επηρεάζει την ευρύτερη περιοχή της Παλαιόπολης/Αβλέμωνα και γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης.
Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους στο απολύτως απαραίτητο και να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Σε ό,τι αφορά την αυριανή λειτουργία των Σχολείων, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση το απόγευμα καθώς θα προηγηθεί σύσκεψη όλων των Δημάρχων της Αττικής με τον κ. Περιφερειάρχη για τη λήψη αποφάσεων.

Φωτό: Ειρήνη Τραβασάρου / Γιάννης Κατσανεβάκης

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου