Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ. ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα στο νησί μας έχουν δυστυχώς καταστεί ανεξέλεγκτα. Συμπατριώτες και φίλοι μας νοσηλεύονται στην εντατική και οι προσευχές μας τους συνοδεύουν. Ποτέ μα ποτέ δεν μεμφόμαστε κάποιον συμπολίτη μας επειδή νόσησε, μπορεί να συμβεί στον καθένα.
Ωστόσο, είναι πραγματικά αδιανόητο, κάποιος που νοσεί και το γνωρίζει, να κυκλοφορεί ελεύθερα χωρίς να τηρεί καραντίνα, διασπείροντας τον ιό σε ένα νησί που δεν διαθέτει νοσοκομείο αναφοράς για Covid και που σε ένα σοβαρό περιστατικό απαιτείται αεροδιακομιδή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ελπίζω, σε αυτά τα - όπως φαίνεται - τελευταία χιλιόμετρα της δύσκολης αυτής διαδρομής, να σταθούμε ΟΛΟΙ στο ύψος των περιστάσεων.
Όσοι νοσούν από κορωνοϊό πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να απομονώνονται και να μην κυκλοφορούν ούτε στον εργασιακό τους χώρο, ούτε σε καταστήματα, ούτε σε κανενός είδους κοινωνική ή άλλη εκδήλωση.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου