Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στειρώσεις αδέσποτων ζώων στα πλαίσια του προγράμματος <<στειρώσεις αδέσποτων ζώων>> που εφάρμοσε ο Δήμος Κυθήρων και Αντικυθήρων, με επικεφαλή την κ. Μπουρνά και τη συμβολή κτηνιάτρου αλλά και εθελοντών του νησιού, και συγκεκριμένα από τις 24 έως και τις 27 Οκτωβρίου 2022 στο νησί των Αντικυθήρων. Εντόπισαν και περισυνέλλεξαν αδέσποτα όπου έπειτα εξετάστηκαν από την κτηνίατρο, τσιπαρίστηκαν, εμβολιάστηκαν και στειρώθηκαν.
Η επιτυχία του προγράμματος φαίνεται τόσο από τον αριθμό των ζώων που στειρώθηκαν, όσο και από τη δίχως προβλήματα διεξαγωγή του. Παράλληλα βέβαια ο Δήμος μας συνεχίζει το πρόγραμμα -φροντίδας αδέσποτων ζώων- όλο το έτος αποδεικνύοντας τον φιλοζωικό του χαρακτήρα στην πράξη.
Εκφράζω τα θερμά μου ευχαριστήρια στον αρμόδιο αντιδήμαρχο του δήμου μας κ. Κομηνό Γεώργιο και φυσικά στον δήμαρχό μας κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη που για άλλη μια φορά, ικανοποίησε άλλο ένα αίτιμα των κατοίκων του νησιού των Αντικυθήρων αλλά και εμένα προσωπικά αποδεικνύοντας και πάλι, ότι δεν είναι ένας δήμαρχος ‘’του Σαββατοκύριακου και πολλά υποσχόμενος’’ για το νησί μας.

Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝ.ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
Γεώργιος Εμμ.Χαρχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου