Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

"ΠΡΩΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ" - «ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΠΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια, στις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου των Κυθήρων δεν τηρούνται ούτε τα βασικά. Η διοίκηση Χαρχαλάκη συνεχίζει σε όλα τα επίπεδα την περιφρόνηση των νόμων και των θεσμών. Η σημερινή σύγκληση ήταν μικτή, είτε με φυσική παρουσία στο κτήριο του Δήμου είτε με συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας “zoom”. Εντούτοις ο πρόεδρος του συμβουλίου δέχθηκε από δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας που ήταν απών, ψήφους μέσω μηνύματος (το οποίο είχε σταλεί  πριν καν την έναρξη της συνεδρίασης και την συζήτηση των θεμάτων).
Η κορύφωση της παρωδίας συνέβη στο τελευταίο θέμα όπου υπήρξε ΙΣΟΨΗΦΙΑ, μετα και την πρώτη ιστορικά ΔΙΑΡΡΟΗ ΨΗΦΟΥ από την παράταξη του κυριου Χαρχαλάκη. Τότε αποφάσισε και ψήφισε ο ΙΔΙΟΣ ο πρόεδρος, για τον απόντα δημοτικό σύμβουλο κ. Λουραντο, με την δικαιολογία ότι του είχε τηλεφωνήσει πιο πριν!!! Αλήθεια σε ποιο θέμα αναφερόταν η κλήση που προηγήθηκε χρονικά 32 ολόκληρα λεπτά;
Η σημερινή μέρα εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ακόμα μια φορά όπου η διοίκηση Χαρχαλάκη σκότωσε την δημοκρατία» στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου των Κυθήρων. Ο ίδιος ο Δήμαρχος Χαρχαλάκης ήταν παρών, και δεν αντέδρασε. Η χειρότερη διοίκηση από την ίδρυση του Δήμου των Κυθήρων συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. 

Πρώτα ο Άνθρωπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου