Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.

Συνεδρίασε σήμερα το Δημοτικό μας Συμβούλιο με 18 θέματα ημερησίας διατάξεως, που σχεδόν όλα (πλην ενός) ψηφίστηκαν ομόφωνα! Ανάμεσά τους η έγκριση των Ισολογισμών και Αποτελεσμάτων Χρήσης ετών 2016 και 2017 (με την παρουσία και του Ορκωτού Λογιστή-Ελεγκτή), χορηγήσεις παρατάσεων έργων και έγκριση ΑΠΕ, κυκλοφοριακά θέματα και ειδικότερα οι θερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Χώρα, Καψάλι, Αβλέμωνα και Μητάτα, μετά και τη διαβούλευση που προηγήθηκε.
Παρούσα σύσσωμη η δημοτική μας παράταξη καθώς και η ελάσσων μειοψηφία (με φυσική παρουσία και μέσω ΖΟΟΜ).
Ούτε εντάσεις, ούτε τσακωμοί, ούτε αψιμαχίες!
ΚΑΝΕΝΑΣ από τη μείζονα μειοψηφία! Ούτε ένας, έστω για δείγμα! Πάγια τακτική των τελευταίων μηνών, όχι μόνο στα ΔΣ αλλά και στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.
Αλήθεια, με τί αφήγημα θα ζητήσουν την ανανέωση της λαϊκής εμπιστοσύνης τα πρόσωπα αυτά (ή έστω κάποια από αυτά), έστω και εντασσόμενοι στην παράταξη του κ. Σουρή όπως περιχαρέστατα ανακοίνωσαν; Τί ακριβώς θα πουν; "Δεν πάμε στα Δημοτικά Συμβούλια τώρα και θα πηγαίνουμε μετά! Ψηφίστε μας!";
Δεν μου προξενεί καμία εντύπωση πάντως! Ο κ. Ζαχαρίας Σουρής, στη νεοπαγή παράταξη του οποίου εντάχθηκε η ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ στα ΔΣ μείζων μειοψηφία, από το 2015 μέχρι το 2019 που ήταν Δημοτικός Σύμβουλος, παρέστη σε 25 συνεδριάσεις και έλλειψε σε 74! Σε 74!
Ακόμα και αν οι λόγοι απουσίας του ήταν εργασιακοί, ΟΦΕΙΛΕ να παραδώσει την έδρα του στον επόμενο επιλαχόντα συνάδελφό του, όπως έχουν πράξει αρκετοί αιρετοί στο νησί μας που για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να παρίστανται στις συνεδριάσεις και παραιτήθηκαν.
Με λίγα λόγια "κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι"! Τα συμπεράσματα δικά σας... Καλό βράδυ...

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου