Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ" ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΖΙΡΙΤΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΓΑΤΟΣ

Το Σάββατο 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε άλλη μια καταπληκτική παρουσίαση βιβλίου στα Κύθηρα.
Το βιβλιοπωλείο Βιβλιόγατος σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο - εκδόσεις Ζάθεον Πύρ και τις εκδόσεις Ψυχογιός διοργάνωσαν την παρουσίαση του νέου βιβλίου  της γνωστής κι αγαπημένης συγγραφέως κας. Μαρίας Τζιρίτα με τίτλο " Η Γυναίκα που ήξερε μόνο να Αγαπάει". Ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα βασισμένο σε πραγματική ιστορία. Αρχικά στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου η κα. Τζιρίτα, βρέθηκε στο studio του Τσιρίγο Fm 105,6 σε μια έκτακτη Live εκπομπή "Σελιδοδείκτες" με την Λία Μουρατίδου, όπου μας παρουσίασε άγνωστες πτυχές του νέου της βιβλίου, την πορεία της αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

Στη συνέχεα στις 8 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου της βιβλίου στον χώρο του βιβλιοπωλείου Βιβλιόγατος στο Λιβάδι Κυθήρων. Αρκετός κόσμος ήρθε για να συναντήσει τη γνωστή συγγραφέα αλλά και να ακούσει λεπτομέρειες για το νέο της βιβλίο που ήδη έχει γίνει Best Seller!


Η παρουσίαση εκτός από την ομιλία της συγγραφέως περιελάμβανε και προβολή αποσπασμάτων στα οποία μιλάει η ηρωίδα του βιβλίου καθώς πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο. Επίσης στο τέλος προσφέρθηκαν κεράσματα από τους πάντα φιλόξενους οικοδεσπότες του βιβλιοπωλείου, Πάνο και Κωνσταντίνα. Ο κόσμος έμεινε κατενθουσιασμένος, συζήτησε με την συγγραφέα και γενικά υπήρχε μια πολύ θετική ατμόσφαιρα.


Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στο βιβλιοπωλείο Βιβλιόγατος που με συνέπεια δίνει την δυνατότητα και προσφέρει στον κόσμο την επαφή με σπουδαίους συγγραφείς αλλά και την παρουσίαση σημαντικών βιβλίων στην περιοχή μας. Πολλά συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές βιβλιοπωλείο - εκδόσεις Ζάθεον Πύρ κι εκδόσεις Ψυχογιός. Κλείνοντας να πούμε κι ένα μπράβο στους χορηγούς αυτής της προσπάθειας που συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της: Photo Cerigo, Ζαχαροπλαστείο Rena's, Ξενοδοχείο Ζωγραφιές, Drakakis Tours, Visitkythera.gr, Τσιρίγο Fm 105,6.
Παρακολουθήστε το video της παρουσίασης:


Φωτογραφίες / Video /  Μοντάζ: Photo Cerigo - Βαλέριος Καλοκαιρινός
Κείμενο / Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου