Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΣΤΟ ATTICA TV 18.4.2018 - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Στο Δελτίο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δημοτικής Τηλεόρασης του Δήμου Ασπροπύργου ''Attica TV'' και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Ντούσκα μίλησε ο Δήμαρχος Κυθήρων, το απόγευμα της Τετάρτης 18/4.
Ο κ. Χαρχαλάκης κατέθεσε τις απόψεις τους για το νέο νομοσχέδιο και τις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, λέγοντας πως σωστό θα ήταν οι αλλαγές να περνούσαν πρώτα από όλα τα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια της χώρας και μετά να ψηφίζονταν στη Βουλή. Επίσης απαντώντας για την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις επόμενες εκλογές, ανέφερε πως η απλή αναλογική μπορεί να είναι καλή σαν σκέψη αλλά προβληματική στην εφαρμογή της, καθώς όπως ο ίδιος θεωρεί δεν υπάρχει η κατάλληλη κουλτούρα συνεργασίας στην Ελλάδα και το Υπουργείο προσπαθεί, κατά τη γνώμη του λανθασμένα, να επιβάλει τη συνεργασία.
Ο Δήμαρχος Κυθήρων στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κεφάλαιο τουρισμός στα Κύθηρα, στα μεγάλα έργα που εκτελούνται αλλά και σε αυτά που έχουν μπει σε πορεία υλοποίησης, στην κοινωνική πολιτική και τις δομές του Δήμου Κυθήρων, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, με κυριότερο όλων αυτό της υποστελέχωσης σε θέσεις διοικητικού προσωπικού.
Παρακολουθήστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημάρχου Κυθήρων στο Attica Tv.




Η συζήτηση του Δημάρχου Κυθήρων με την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Ντούσκα ξεκινάει στο 25:40 του video:



Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Παραγωγή Δελτίου - πηγή video: atticatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου