Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΜ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Δεν πέρασε πολύς καιρός απ' όταν έκλεισε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Ποταμό Κυθήρων και τα προβλήματα με την εξυπηρέτηση των πολιτών συνεχίζονται, καθώς το ΑΤΜ που έχει απομείνει στην πλατεία του οικισμού δεν λειτουργεί τις τελευταίες ημέρες.
Συγκεκριμένα όπως μας μετέφεραν κάτοικοι του Ποταμού, απο τα τέλη της περασμένης εβομάδας το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας δεν επιτρέπει την ανάληψη χρημάτων, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες της περιοχής, που αυτή την περίοδο είναι πολλοί. Συγχρόνως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί οι προμήθειες στις αναλήψεις, από ΑΤΜ διαφορετικής τράπεζας απ' ότι είναι ο λογαριασμός του πολίτη που κάνει την ανάληψη.
Το βράδυ της Δευτέρας 15/7 βρεθήκαμε στον Ποταμό και προσπαθήσαμε να κάνουμε ανάληψη από το ΑΤΜ της Εθνικής αλλά μάταια, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί.
Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει καθώς στην καρδιά του καλοκαιριού δημιουργεί πρόβλημα και στους μόνιμους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού.
Περιμένουμε οι αρμόδιοι να κάνουν τις ενέργειες που πρέπει και το τεχνικό πρόβλημα να αποκατασταθεί άμεσα.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου