Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6.6.2012

- Συνεδρίασε την Δευτέρα 28 Μαΐου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Αντικυθήρων, το Συμβούλιο υπό την Προεδρία του προέδρου του, και αρμόδιου Αντιδημάρχου Μιχάλη Πρωτοψάλτη. Παρόντες όλοι οι σύμβουλοι, ο Δημοτικός Σύμβουλος των Αντικυθήρων, Σταμάτης Αλοΐζος, καθώς και κάτοικοι των Αντικυθήρων. 
- Εγκρίθηκε η μελέτη που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία για την επισκευή του Αγροτικού Ιατρείου το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τον μεγάλο σεισμό του 2006. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 200.000€ και θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής. 
- Ακολούθησε συζήτηση για την αντιμετώπιση των άμεσων προβλημάτων του ακριτικού νησιού, πού έχουν σχέση με την ύδρευση, τον δημοτικό φωτισμό, την συντήρηση του ελικοδρομίου, του χώρου υγειονομικής ταφής των απορριμμάτων, την βελτίωση του Αγροτικού οδικού δικτύου, την μεταφορά των αναμεταδοτών της ΕΡΤ, και την υποβολή αιτήματος στην Cosmote γιά κάλυψη της περιοχής του Ποταμού από το δίκτυό της, καθώς και την υλοποίηση των έργων που έχουν προβλεφθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου. 
- Τέλος επισκέφτηκαν το χώρο του έργου για την αντιστήριξη του δρόμου μετά την προβλήτα του λιμανιού που ήδη έχει ξεκινήσει να κατασκευάζει ο Δήμος.



Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου