Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ)



Ο Δήμος Μονεμμβασιάς στοχεύοντας στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, διοργανώνει σειρά σεμιναρίων σχετικές με την εκπαίδευση των εμπλεκόμενων στον τομέα του τουρισμού.
Το πρώτο από αυτά τα σεμινάρια διοργανώνεται τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Ασωπού, στα Παπαδιάνικα με θέμα: 

"Τεχνικές βελτίωσης των υπηρεσιών στον τομέα της εστίασης"

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες εστιατορίων και στους εργαζόμενους σε αυτά (σερβιτόρους, προσωπικό κουζίνας κ.α.), σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, καφέ -μπαρ, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο που σχετίζεται με τον τομέα του τουρισμού στο Δήμο Μονεμβασιάς ή στους υπόλοιπους Δήμους της Λακωνίας

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κος Μάνος Ματσάκης, ο οποίος έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής σε ξενοδοχεία όπως Hilton, Sheraton και Hyatt Regency, ενώ σήμερα εργάζεται ως καθηγητής στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Alpine Center.

Αναλυτικά θα αναπτυχθούν θέματα όπως: Αλληλεπίδραση με τους πελάτες, τεχνικές σερβιρίσματος, αντιμετώπιση προβλημάτων και ιδιαιτεροτήτων πελατών, τεχνικές πωλήσεων εδεσμάτων ποτών και κρασιών, υγιεινή κουζίνας και προσωπικού.
Η εγγραφές για τους συμμετέχοντες είναι δωρεάν και θα γίνουν την ίδια ημέρα στο χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου από τις 09:30 έως τις 10:00 π.μ.
Η διάρκειά του θα είναι εξάωρη (10:00 π.μ.-16:00 μ.μ.), ενώ θα χορηγηθεί και βεβαίωση παρακολούθησης από την Alpine Center.

Πηγή: monemvasia.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου