Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Η Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία οφείλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τόσο προς το κλιμάκιο Κυθήρων όσο και προς στα υπόλοιπα κλιμάκια που έσπευσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της εξαιρετικά επικίνδυνης πυρκαγιάς του τελευταίου 48ώρου.

Δεν πρέπει όμως να αγνοηθεί και η πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων στις εξωτερικές υπηρεσίες του Δήμου, μονίμων και επί συμβάσει, οι οποίοι κινήθηκαν αποτελεσματικά και μάλιστα επί πολλές ώρες και υπό συχνά δύσκολες συνθήκες. Τους αξίζει κάθε έπαινος, όπως και στον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας αντιδήμαρχο, κ. Νικ. Μεγαλοκονόμο.


Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία
Δελτίο Τύπου, 20/7/2012

1 σχόλιο:

  1. Και από μένα συγχαρητήρια θερμά σε όλους τους μπροστάρηδες εθελοντές και επαγγελματίες αλλά κυρίως σε αυτούς τους λεβέντες πιλότους των πυροσβεστικών αεροπλάνων για τους οποίους γνωρίζουμε καλά ότι η αγάπη τους για τη δαυλιά-προσφορά που κάνουν για το συνάνθρωπο είναι τόσο μεγάλη, ώστε πολλές φορές δεν διστάζουν να παίξουν και τη ζωή τους κορώνα γράμματα προκειμένου η αποστολή τους να επιτύχει!!!!!!!!!!!!!
    Τους ευχαριστούμε θερμά!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή