Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ - ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 30.1.2013 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013, η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, πραγματοποίησε γιορτινή εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Ε/Γ - Ο/Γ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ της HELLENIC SEAWAYS στη 1 το μεσημέρι. Παρόντες εκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Βουλευτές της Α' Πειραιώς και Νήσων, κ. Κώστας Κατσαφάδος(Ν.Δ.), κ. Παναγιώτης Μελάς(ΑΝ.ΕΛΛ.) και η κ. Μαρία Ρεπούση(ΔΗΜ.ΑΡ.), ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, εκπρόσωποι κομμάτων, πολιτευτές, τοπικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία και το καλωσόρισμα του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Κατσικάρη και ακολούθησε η Ευλογία της Βασιλόπιτας από το Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Κατόπιν κόπηκε η Βασιλόπιτα και μοιράστηκε στους παρευρισκομένους. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με ζωντανή μουσική και με νόστιμα κεράσματα. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την εκδήλωση, καθώς και δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη στον ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6.





Το παρόν έδωσαν Κυθήριοι και Αντικυθήριοι (που κάποιοι διακρίνονται και στη φωτογραφία): κ. Μανώλης Στάθης, κ. Μανώλης Καλλίγερος, κ. Έλενα Μαγείρου, κ. Ιωάννης Γλυτσός, κ. Κώστας Μυλωνόπουλος, η δεσποινίδα Μαρία Πετροχείλου και ο Παναγιώτης Μπαχτής.




Όμορφη ζωντανή μουσική και τραγούδια πλαισίωσαν την εκδήλωση. 

Κυθηραϊκή παρουσία,(από δεξιά) ο κ. Μανώλης Στάθης, η κ. Έλενα Μαγείρου και ο Παναγιώτης Μπαχτής

Το πλοίο που φιλοξένησε την εκδήλωση 

Οι δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη στον ΤΣΙΡΙΓΟ FM και τον Παναγιώτη Μπαχτή:
Κείμενο/Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Μαρία Πετροχείλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου