Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

OI RED OCEAN ΣΤΟ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ - (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΣΧΟΛΙΑ)

Την περασμένη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ένα πολύ δυνατό live από το νεανικό συγκρότημα "RED OCEAN" του Ωδείου Αναγέννηση, στο Φως Φανάρι. Η πλειονότητα της νεολαίας του νησιού κι όχι μόνο, έδωσε το παρόν. Oι ανανεωμένοι  RED OCEAN έδωσαν τον ρυθμό με αγαπημένες επιτυχίες της ροκ και του έντεχνου τραγουδιού. Guest εμφάνιση με το συγκρότημα έκανε η Μαρία Χαμίς. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κ. Τιμόθεο Λιγνό, την κα. Ελένη Κοκολάκη και στον κ. Γιώργο Μαυρομάτη για την προετοιμασία των παιδιών, την αγάπη και το μεράκι που τα περιβάλλουν καθώς και στα ίδια τα παιδιά για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα που παρουσίασαν!
Οι RED OCEAN είναι: η Κατερίνα Κασιμάτη (πλήκτρα), ο Παντελής Εμμανουήλ (κιθάρα, σαξόφωνο, φωνή), ο Βρεττός Σάμιος (ηλ. μπάσο, φωνή), ο Γιώργος Μαυρομάτης (κιθάρα, φωνή), ο Ορέστης Φατσέας (κρουστά).
Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν: ο Τσιρίγο FM 105,6 , το VisitKythera.gr και το PhotoCerigo, που πάντα είναι αρωγοί και υποστηρικτές των δράσεων που σχετίζονται με τις Τέχνες, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και πάνω απ'όλα την Νεολαία. 
Καλή αντάμωση στο επόμενο LIVE!



Κείμενο / Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Μαρία Ραμπαβίλα (Φως Φανάρι)
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου