Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Ένα διασκεδαστικό 3ήμερο πέρασαν όσοι βρέθηκαν στα Βάτικα τις Αποκριές!

Ο παραδοσιακός γάμος που έγινε το Σάββατο 16 Μαρτίου έδωσε χαρά σε όλους. Γαμπρός, νύφη, συμπεθέροι, κουμπάροι και καλεστικοί παρέλασαν στα στενά της πόλης με τους ήχους της Φιλαρμονικής που ξεσήκωσε με τους τσιγγάνικους ήχους της. Γλυκά και τσιπουράκι ήταν τα κεράσματα ώστε να ανταπεξέλθουν όλοι στο κρύο απόγευμα και να συνεχίσουν χορεύοντας με το ζευγάρι.















Την Κυριακή της Αποκριάς λάτιν μουσικές ακούγονταν από το πρωί, το μεσημέρι “Η Ντάμα κι ο Βαλές Κούπα” παρουσίασαν την παρέλαση του Βατικιώτικου Καρναβαλιού με τις συμμετοχές σχολείων και συλλόγων, αλλά με ιδιαίτερες νότες φέτος καθώς εκτός από την Φιλαρμονική της Δ.Ε. Βοιών συμμετείχε και η Φιλαρμονική της Δ.Ε. Μολάων.



























Μετά την παρέλαση ακολούθησε πάρτι “HARLEM SHAKE” που έκανε μικρούς και μεγάλους να χορεύουν τρελά! Τα Κούλουμα γιορτάστηκαν στο Λιμανάκι και στην Πούντα με την παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα, ταραμοσαλάτα, χαλβά, κρασί, μουσική και με το πέταγμα του χαρταετού.













Τα Καταστήματα και οι Συλλόγοι της περιοχής προσέφεραν ότι ήταν δυνατόν ώστε να βοήθήσουν το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου και την Επιτροπή Καρναβαλιού να φέρει εις πέρας όλες τις εκδηλώσεις από την Τσικνοπέμπτη μέχρι την Καθαρή Δευτέρα. Αν και μειωμένος ο φετινός προϋπολογισμός το πείσμα και η διάθεση για συνεργασία απέδειξε ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ


Φωτογραφίες: Μαρία Ανδρεσάκη
Πηγή: apela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου