Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ - Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΡΑΝΤΟ

Φίλοι συμπατριώτες,

Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης θεωρώ ότι πλησιάζει και η ώρα των νέων να βγούμε μπροστά, ύστερα από χρόνια και χρόνια που ήμασταν στην αφάνεια επειδή το σύστημα που είχαν καλλιεργήσει οι προηγούμενες γενιές δεν μας άφηνε αυτήν την δυνατότητα, ήρθε λοιπόν η στιγμή να δώσουμε το παρόν δυναμικά και να φωνάξουμε ότι είμαστε εδώ, δίπλα στον τόπο μας την στιγμή που μας χρειάζεται.

Είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τον τόπο μας, γιατί θέλουμε τον καλό του και προπάντων είμαστε εδώ, γιατί έχουμε ΟΡΑΜΑ και όρεξη για δουλειά. Βέβαια δεν μπορώ να αγνοήσω ότι και στις προηγούμενες γενιές από εμάς υπάρχουν άτομα αξιόλογα και πλούσιου μορφωτικού επιπέδου,  πάνω από όλα άφθαρτα που δεν έχουν εμπλακεί σε διαπλοκές, που αξίζουν να συμπορευτούν μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια αλλαγής σκηνικού που παρατηρείται γενικά στην Ελλάδα. 

Με χαρά μου διαπιστώνω λοιπόν ότι ένα τέτοιο κράμα ή μια τέτοια ανάμιξη ατόμων αν προτιμάτε, είναι η δική μας ομάδα, μια ομάδα που ξεκίνησε πρώτη αυτόν τον αγώνα και παρόλο τον πόλεμο και την αμφισβήτηση που δέχτηκε και δέχεται, παραμένει ενωμένη και δυνατή προχωρώντας μπροστά πιστή στις αρχές της με κοινό ΟΡΑΜΑ το όφελος του γενικού συνόλου των Νησιών μας και όχι τις  προσωπικές φιλοδοξίες.

Είμαστε ανοικτοί σε ιδέες , θέλουμε προτάσεις και δεχόμαστε οποιονδήποτε θέλει να συζητήσει και να συμπορευτεί μαζί μας στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε για την πρόοδο των Νησιών μας.


Γιώργος Αν.  Κασιμάτης

Υποψήφιος Δημοτικός ΣύμβουλοςΦίλοι συμπατριώτες

Όσο πλησιάζουμε τις εκλογές παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα σε επίπεδο διαδόσεων, πολιτικών ζυμώσεων αλλά και διαξιφισμών μέσω επίσημων ανακοινώσεων.

Είναι φανερό πως οι Τσιριγώτες έχουν μπερδευτεί ανήμποροι να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα. Μέσα σε αυτή την αβεβαιότητα, η ομάδα μας είναι ίσως η μοναδική που χαράζει σταθερή πορεία από το ξεκίνημά της και οδεύει προς την κάλπη πλήρης, ενωμένη και με αφοσίωση στο οργανωμένο σχέδιό της, με μοναδικό στόχο να βοηθήσει αυτό τον τόπο. ΝΑΙ θέλουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, ΝΑΙ θέλουμε την βοήθεια όλων (την ψήφο σας) για να το πετύχουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα καταφύγουμε στην πάγια πολιτική στρατηγική των εθνικών πολιτικών κομμάτων που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο. Βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και όχι στα μειονεκτήματα των υπολοίπων , στόχος μας είναι να αποδείξουμε πως έχουμε σχέδιο και είμαστε ικανοί να το πετύχουμε και όχι να εκμηδενίσουμε τους ανταγωνιστές μας, διαφωνώντας συστηματικά μαζί τους.
Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες δεν μας αντιπροσωπεύουν, μιλάμε για “νέο ξεκίνημα” και επικεντρωνόμαστε 100% σε αυτό αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος. Αφετηρία μας στην προεκλογική περίοδο είναι η προσήλωση στην ανάλυση των στόχων μας. Δεν επιθυμούμε να κερδίσουμε την ψήφο σας δια της “εις άτοπον απαγωγής”. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι εμείς είμαστε ικανοί να πετύχουμε και όχι ότι οι υπόλοιποι είναι ανίκανοι.
Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις που ενισχύουν την αξιοσημείωτη ενότητά μας και δεχόμαστε οποιονδήποτε επιθυμεί να συμπορευτεί μαζί μας στην πορεία που έχουμε ήδη χαράξει. Συνεχίζουμε με την ίδια οργάνωση και τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά μας για την πρόοδο των νησιών μας.

Ζαχαρίας Δ. Κυπριώτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Πηγή: ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου