Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ''ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠ. ΙΕΡΕΩΣ ΜΑΓΕΙΡΟΣ'' ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΚΥΘΗΡΩΝ

Με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας μας το γήπεδο ποδοσφαίρου 8 χ 8 " Παναγιώτης Σπυρ. ιερέως Μάγειρος" της Κοντελετούς συμπληρώνει δύο χρόνια χρήσης. 
Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό αθλητών οι προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Πέτρου Γαλανάκη των παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Επίσης γίνονται οι αγώνες κυπέλου των ομάδων του νησιού και το Πανκυθηραϊκό Παιδικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το οποίο είναι χορηγία των ομογενών φίλων του γηπέδου Γεωργίου και Νικολάου Χάρου ( Βλαστός ). Έχει γίνει δε το στέκι των εκδρομών των σχολείων μας όπου τα παιδιά χαίρονται το παιχνίδι πάνω στο όμορφο γρασίδι.
 Η κατάσταση του γηπέδου χάρη στις άοκνες προσπάθειες του συντηρητή μας κ. Θανάση Σάμιου καθώς επίσης επίσης του μηχανικού κ. Ανδρέα Λουράντου αλλά και του εργολάβου κατασκευής κ. Ανδρέα Τραβασάρου είναι άριστη.

  Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο που ενέκρινε μία αίθουσα αποδυτηρίων και δύο τουαλέτες για το γήπεδο τα οποία θα τοποθετηθούν εντός του Απριλίου. 
         Επίσης ευχαριστούμε τους παρακάτω δωρητές: 

            Δημήτριο Καλοκαιρινό               500 ευρώ

            Φραντζέσκα Χρυσού                   1000 >>

            Θεόδωρο Καραβουσάνο           100 >>

            Αντώνη Καλλίγερο                       100 >>

            Θανάση Σάμιο                               100 >>

            S/M Αφοί Λουράντου                   100 >>

            Ανώνυμο                                    
    150 >>
  
  Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Ίδρυμα Αρώνη της Αυστραλίας που μέσω του μεγάλου μας ευεργέτη Παναγιώτη Σπυρ. ιερέως Μαγείρου μας έστειλε το ποσόν των 20.000 AUD το οποίο θα διατεθεί για την κατασκευή άλλων γηπέδων ( τέννις, μπάσκετ και βόλεϋ ).  
   Όποιοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια της τοπικής εκκλησίας για το καλό των παιδιών μας μπορούν να καταθέτουν δωρεές στο λογαριασμό της στην ΕΤΕ:   380/ 605279 - 75

 τηλ. επικοινωνίας : π. Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος  6977 695632 
                               κ. Γεώργιος Καλλίγερος ( Έφορας ) 6944 382172 

Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
και την Επιτροπή του Γηπέδου

ο Πρόεδρος

ιερεύς Παναγιώτης Γ. Μεγαλοκονόμος


Πηγή: ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6
Φωτογραφία: Ειρήνη Βενέρη Τραβασάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου