Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ 25/10 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/10 στο Λεοντσίνιο Πνευματικό Κέντρο Κεραμωτού, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Κυθήρων ''Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ''.
Η προσέλευση των μελών ήταν απογοητευτική καθώς παρευρέθησαν μόνο 12 από τους περίπου 120.
Παρούσα στη συνέλευση ήταν και η κα. Κατερίνα Δεμέστιχα, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου Κυθήρων, η οποία έκανε μια εκτενή ενημέρωση στους παρευρισκομένους για θέματα σχετικά με την φορολογία, την ασφάλιση και τις αλλαγές που υπάρχουν και θα ισχύσουν από το νέο έτος.
Στην συνέχεια η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χάρου αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. απάντησαν σε ερωτήσεις κι έκαναν ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα του Συλλόγου. Μας ανέπτυξαν το πλάνο τους για τον εξορθολογισμό και την μείωση των δαπανών τους επόμενους μήνες, την δημιουργία μια πλατφόρμας - site προβολής των επαγγελματιών μελών το οποίο θα χρησιμοποιείται και για την προώθηση-διαφήμιση των δωματίων στα Κύθηρα και ακολούθως προχώρησαν στην συζήτηση για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Το σώμα ψήφισε ομόφωνα και τον απολογισμό του 2014 και τον προϋπολογισμό για το 2015.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες και το video της συνέλευσης:και το video:Ρεπορτάζ - Επιμέλεια - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - Τσιρίγο FM 105,6
Επιμέλεια video: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo
Video: TSIRIGOTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου