Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΤΕΝΙΣ-ΒΟΛΕΪ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΚΥΘΗΡΩΝ 23/7 (VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ένας νέος χώρος άθλησης εγκαινιάστηκε στα Κύθηρα, απόρροια ευγενικής προσφοράς κι ευεργετισμού, που τόσο πολύ είναι αναγκαία αυτή την περίοδο.
Την Πέμπτη 23/7 πραγματοποιήθηκαν ο αγιασμός και τα εγκαίνια ενός νέου γηπέδου πολλαπλής χρήσης (μπάσκετ, τένις, βόλεϊ) σε οικόπεδο που παραχώρησε η εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού της Παναγίας μας Κοντελετούς στο Λιβάδι κι ανεγέρθη με δαπάνες του Κυθήριου ευεργέτη κ. Παναγιώτη Μάγειρου και του Ιδρύματος Αρώνη της Αυστραλίας. 
Παρόντες ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ, που τέλεσε και τον αγιασμό, ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στρ. Χαρχαλάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαθ. Αγγελιουδάκης, η κα. Μελίνα Μαρουλίδου και η κα. Ειρήνη Βενέρη Τραβασάρου Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Κυθηραϊκής Ένωσης Φίλων Αθλητισμού κ. Θ. Καραβουσάνος, Ιερείς, τα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ι.Ν. της Παναγιάς Κοντελετούς καθώς και ομογενείς Κυθήριοι που πραγματοποιούν την ετήσια επίσκεψή τους στην ιδιαίτερή τους πατρίδα. Η συμμετοχή του κόσμου δυστυχώς ήταν μικρότερη του αναμενόμενου, κάτι το οποίο είναι αρνητικό έναντι μιας ακόμη δωρεάς προς την τοπική κοινωνία των Κυθήρων.
Μετά το πέρας του αγιασμού και των χαιρετισμών, ακολούθησε κέρασμα και η πρώτη επίσημη χρήση για το γήπεδο, με παιχνίδια από μεικτές ομάδες όλως των ηλικιών. 
Σε χρονικές περιόδους οικονομικά δύσκολες και ταραγμένες πολιτικά και κοινωνικά, είναι ευτύχημα για τα Κύθηρα που υπάρχουν ευεργέτες διατεθειμένοι να προσφέρουν. 
Γι αυτό λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κ. Παναγιώτη Μάγειρο και την οικογένειά του καθώς και στο Ίδρυμα Αρώνης της Αυστραλίας για την προσφορά τους, ευελπιστώντας παράλληλα να συνεχιστεί αυτή η εποικοδομητική συνεργασία με την Μητρόπολη Κυθήρων και στο μέλλον να εγκαινιάσουμε κι άλλες υποδομές για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στην περιοχή μας. 














το video των εγκαινίων:

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Μαρία Πετροχείλου
Κάμερα - Μοντάζ: Παναγιώτης Μπαχτής
Video: TSIRIGORV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου