Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17.1.2017

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Αυστρίας Ferien Messe Wien 2017 που διεξήχθη στη Βιέννη από 12 μέχρι 15 Ιανουαρίου. 
Στην έκθεση συμμετείχε μετά από αρκετά χρόνια και ο Δήμος Κυθήρων που φιλοξενήθηκε στο booth της Περιφέρειας Αττικής στο μεγάλο κεντρικό περίπτερο του Ε.Ο.Τ. 

Το περίπτερο επισκέφθηκαν ο επιτετραμένος και ο εμπορικός ακόλουθος της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βιέννη, Αυστριακοί δημοσιογράφοι καθώς και χιλιάδες κοινού, που ενημερώθηκαν για το νησί μας και πήραν το σχετικό έντυπο υλικό στα γερμανικά.
Η αποστολή του Δήμου μας, με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκης, απαρτιζόταν από τους Δημοτικούς Συμβούλους κα. Μαρία Κασιμάτη, κα. Ειρήνη Βενέρη - Τραβασάρου και κ. Παναγιώτη Μεγαλοκονόμο, από τον δημοτικό υπάλληλο κ. Παναγιώτη Γιαννιώτη, το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Παναγιώτη Δρακάκη καθώς και από Κυθήριες και Κυθήριους που ταξίδεψαν στην Αυστριακή πρωτεύουσα από την Ελλάδα και τη γειτονική Ελβετία με δικές τους δαπάνες, για να συνδράμουν στην προσπάθεια προβολής του τόπου μας και τους οποίους ο Δήμος μας ευχαριστεί θερμά. Έγιναν επαφές με τη διευθύντρια και τα στελέχη του Ε.Ο.Τ. της Αυστρίας και ήδη προγραμματίζεται ένα fam trip αυστριακών δημοσιογράφων στα Κύθηρα για την προσεχή άνοιξη. 
Παράλληλα επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η εξαιρετικού επιπέδου συνεργασία του Δήμου μας με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής καθώς και με την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο για τον τουρισμό κα. Ελένη Δημοπούλου, με την οποία ήδη υλοποιείται μια συγκεκριμένη στρατηγική τουριστικής προβολής του τόπου μας, ενταγμένη στο ενιαίο στρατηγικό σχέδιο της Περιφέρειας για τον τουρισμό.
Σε λίγες μέρες ο Δήμος μας θα συμμετάσχει και στην μεγάλη έκθεση τουρισμού της Ζυρίχης στην Ελβετία, μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να διευρύνει την τουριστική σεζόν με στοχευμένες κινήσεις προβολής στην Κεντρική Ευρώπη, για της οποίας το κοινό, τα Κύθηρα μπορούν να αποτελέσουν έναν ποιοτικό προορισμό διακοπών και χαλάρωσης.





Πηγή: kythira.gr
Φωτογραφίες: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου