Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

KYTHIRA LEAGUE - 20η ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΆΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 28.5.2017

Οι πίνακες των αγώνων. (20η Αγωνιστική - η προτελευταία) θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ποταμού 28/05/2017 αύριο Κυριακή. Η τελευταία θα διεξαχθεί 11 Ιουνίου Κυριακή στο Λιβάδι μαζί με την απονομή, λόγω του μπάσκετ 3on3. 
Το κάθε ζευγάρι παιχνιδιού είναι υπεύθυνο για τη διαιτησία του επόμενου αγώνα (τουλάχιστον 2 άτομα από κάθε ομάδα) εκτός από το πρώτο παιχνίδι που το σφυρίζει η ομάδα που έχει ρεπό και οι δύο τελευταίες. Όποια ομάδα δεν δώσει διαιτητές για οποιοδήποτε λόγο χάνει αυτόματα ένα βαθμό από το πρωτάθλημα. 1 βαθμό χάνει και η ομάδα που αδυνατεί να είναι στην ώρα της στο γήπεδο. (τουλάχιστον την ώρα που έχει οριστεί από το πρόγραμμα).
Παρακαλούνται οι διαιτητές και οι γραμματείς του πρώτου αγώνα να είναι τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα - από τον αγώνα στο γήπεδο. Οι διαιτητές αποτελούν τους αρχηγούς του αγώνα και οι παίχτες οφείλουν να τους σέβονται. Είναι αυτοί που αποφασίζουν μαζί με τους αρχηγούς των ομάδων αν θα διεξαχθεί ή οχι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή κάθε αγώνα. 
Η έλλειψη σεβασμού από τους παίχτες προς τον διαιτητή θα τιμωρείται.
Πηγή: Άκης Αγιοπλούδης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου