Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ

ΠΡΟΣ
κ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΟΙΝ.
κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ. 
ΚΟΙΝ.    Κ.ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΣΥΝΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΕΝ)

Κύριοι, δεν θα αναπτύξω καθόλου το θέμα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι το γνωρίζεται, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΑΡΧΙΖΩ ΜΕ ΕΣΑΣ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ. Βλέποντας κανείς το βιογραφικό σας σημείωμα, σχηματίζει την εντύπωση ότι έχει να κάνει με έναν άνθρωπο, δυναμικό, και αποφασιστικό, καθ’ότι και η πορεία σας εως τώρα είναι περιπετειώδεις και ουσιαστική.
Το θέμα που θα σας απασχολήσω, είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεται καλύτερα από όλους εμάς. Το γνωρίζετε, το βιώνετε, τρώτε τα… απόνερα, αλλά εως τώρα δεν μας πείσατε ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε.
Και μιλώ για την ομηρία της γραμμής, Πειραιά-Κύθηρα-Αντικύθηρα-Καστέλι-Γύθειο (και περιστασιακά και Καλαμάτα).
Είχαμε την ελπίδα εδώ στην «ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ», ότι άνθρωποι σαν και εσάς, ¨βλέπουν¨ καλύτερα την ουσία, των προβλημάτων.
Έχετε δώσει δικαίωμα εσείς, και οι συνεργάτες σας να χαμογελάμε, ειρωνικά, σε κάθε ¨αναφορά¨ που σχετίζεται με την εν λόγο εταιρία, και στην λύση που εσείς θα δώσετε.
Μάλιστα ακούγονται και σχόλια ότι, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ,να κηρύξετε έκπτωτη την ΛΑΝΕ και την θυγατρική της εταιρία, προφασιζόμενος ότι η συλλογική της σύμβαση, της επιτρέπει (να μας εμπαίζει),  να παίζει με την ζωή, (την ζωή μας ) και την πράξη ( Την κάρπωση των επιδοτήσεων της εν’ λογο γραμμής.
Νομίζαμε εμείς εδώ στην επαρχία, ότι οι άνθρωποι σαν εσάς, είναι «προικισμένοι» να ¨ακούν¨ τον πόνο, και την ανησυχία, αγωνία τολμώ να πω, του κάθε ανθρώπου του κάθε πολίτη, μεταξύ ολων, τώρα και των Κυθήρων –Αντικύθηρων κλπ,κλπ.
Γελαστήκαμε όμως, εσείς δεν βλέπετε και δεν ακούτε τίποτα, μπροστά σε μικροκομματικά συμφέροντα και άγρα εύνοιας υψηλών και κατά τα άλλα, ευυπολήπτων τρανταχτών ……..ΟΝΟ.(μάτων ), Και επωνυμιών.                                     
Τολμήσατε εκεί στο υπουργείο, να πείτε στο Δήμαρχο μας, ότι έχουμε σύνδεση από την Νεάπολη Λακωνίας, ( και είναι αλήθεια αυτό), δεν μας είπατε όμως, εσείς γιατί δεν πάτε στα …Αντικύθηρα μέσω ..Νεαπολέως;? ώστε να δώσετε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που(άποψη σας) τυρβάζουν άδικα ,και αγναντεύουν τα πελάγη;
Ντροπή σας κύριε υπουργέ (με μικρά γράμματα) και ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, (και με κεφαλαία).
ΛΥΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΗΡΥΣΣΩΝΤΑΣ ΕΚΠΤΩΤΕΣ, ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ …ΧΡΕΩΚΟΠΙΜΕΝΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΚΥΡΙΕ……ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΕ. Λυπούμε που η καταγωγή σας (ΣΥΜΗ) και η ΡΟΔΟΣ που ζείτε, σας  τιμούν με το να κατέχετε το Αξίωμα του υφυπουργού, ως Νησιωτικές περιοχές. Λυπούμε για την στάση σας απέναντι μας, (μια ..Σύμη είναι και τα Κύθηρα)  Λυπούμε που δεν είστε εδώ να ¨δικαιολογηθείτε¨, στον Παππού μου, στον νεφροπαθή, στον άρρωστο, που δεν μπορεί να ταξιδέψει εως την Νεάπολη Λακωνίας, για την έγκυο γυναίκα στα ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ, ( που δεν εχει δικαίωμα να μείνει έγγυος), για τον μαθητή που δεν μπορεί να ταξιδέψει εως την Κρήτη, για τον Έμπορο, τον επαγγελματία ,τον απλό άνθρωπο , τον πολίτη που σας αποκαλεί… ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ!!
Και για  όλους εμάς που ενώ αφήσατε να μας πιουν το αίμα τα κοράκια της τρόικας και της Μέρκελ (π.χ ένφια με τιμές ζώνης Πειραιά!) φπα 24% κλπ κλπ αποτελείτε πλέων ένα ανδρείκελο, για εμας, χωρίς τόλμη, χωρίς επιχειρήματα, χωρίς παρεμβάσεις.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ …….ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, (Εχουμε μάθει πια) ΝΑ …..ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ, ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΤΟΛΜΗΣΤΕ.
ΜΕ εσάς κ. Περιφερειάρχη τη να πω, και τι να περιμένω. ΛΙΓΟΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ένας «αντάρτης» σαν και εσάς, ένας ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΟΣ, ένας απ’τους συνΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ της ΛΑΝΕ.
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ;;;
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΕΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ;; (Σάπισαν οι ντομάτες και κλουβιάξανε τα αυγά)
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ, ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΛΗΜΑ Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ «ΒΕΛΟΣ», ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ.
ΚΥΡΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ¨ΠΑΙΖΕΙ¨ΤΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Η ΛΑΝΕ .Και δυστυχώς για εσάς, ΕΣΕΙΣ,…… είστε το……….ΠΟΝΤΙΚΙ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
(εμπορία αυτ/των και ανταλλακτικών Τουριστικά είδη ΚΑΙ Rent-a-car.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου