Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

''ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ'' - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΘΗΡΩΝ Κ. ΣΤΡΑΤΟ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Στράτο Χαρχαλάκη για την επανεκλογή του. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η αγάπη τους για τον τόπο είναι δεδομένη και αποδείχθηκε εμπράκτως.
Ως παράταξη, διεκδικήσαμε την ψήφο των πολιτών με ήθος και πολιτικό πολιτισμό. Όλοι οι δημότες το διαπίστωσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Δεν πιέσαμε κανέναν, δεν επισκεφτήκαμε σπίτια, δεν κολλήσαμε αφίσες, δεν στείλαμε παράνομα μηνύματα στα κινητά. Σεβόμαστε τους πολίτες και δεν τους υποτιμούμε, σεβόμαστε τους ανθυποψηφίους μας, σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα.
Στο β’ γύρο των εκλογών επιλέξαμε ως δημοτική παράταξη να μην κάνουμε υποδείξεις στους ψηφοφόρους μας, ως την πιο έντιμη και καθαρή πολιτική στάση πάρα τις πιέσεις που δεχτήκαμε…
Τώρα που οι εκλογές τελείωσαν ήρθε η ώρα των συνθέσεων και των συγκλίσεων για να υπηρετηθεί το συμφέρον του τόπου μας.
Θα είμαστε παρόντες με τη γνώση και την εμπειρία μας να βοηθήσουμε και να εγγυηθούμε την πρόοδο για τα νησιά και τους ανθρώπους μας.
Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τους υπαλλήλους του Δήμου για την άψογη διοργάνωση των εκλογών οι οποίες εξελίχθηκαν χωρίς προβλήματα παρά τις δυσκολίες.

Πηγή: menoume-edo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου