Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

ΣΥΝΑΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΤΟ ΈΡΓΟ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ»

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Κυθήρων και της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.), υπεγράφη, με αντικείμενο την εκπόνηση, εκ μέρους της Εταιρίας, των μελετών και τευχών δημοπράτησης για το έργο «Αναβάθμιση υποδομών Δημοτικού Αμαξοστασίου στο νησί».
Τη Σύμβαση υπέγραψαν, εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ, ο Διευθύνων Σύμβουλος Σπύρος Σπυρίδων και εκ μέρους του Δήμου Κυθήρων, ο Δήμαρχος Ευστράτιος Χαρχαλάκης, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, στο Δημαρχείο του νησιού. 
Τόσο ο κ. Σπυρίδων όσο και ο κ. Χαρχαλάκης, τόνισαν ότι, ξεκινά μια εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Κυθήρων και της ΕΕΤΑΑ, με απώτερο στόχο αυτή να συνεχιστεί και με τη συμβολή της νεοσυσταθείσας τεχνικής υπηρεσίας της εταιρίας, να προχωρήσει συντομότερα η υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου. 
«Η ΕΕΤΑΑ, στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο ρόλο της ως τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος των ΟΤΑ, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της και στέκεται αρωγός σε κάθε αίτημα των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχει ως σκοπό την τοπική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ.

Πηγή: Γραφείο Τύπου Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου