Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ, ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ

Την Τρίτη και Τετάρτη 4 και 5 Ιουνίου ο γνωστός δημοσιογράφος του ALPHA Νίκος Μάνεσης και το συνεργείο της εκπομπής «60 λεπτά Ελλάδα» βρέθηκαν στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα. Την προηγούμενη μέρα επισκέφθηκαν την Ελαφόνησο και την περιοχή της Νεάπολης και των Βατίκων.

Ο κ. Μάνεσης ήρθε σε επαφή με κατοίκους των νησιών που μίλησαν on camera για τη ζωή στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, τα θετικά και τα αρνητικά, τις ευκολίες και τις δυσκολίες.


Το συνεργείο μαζί με τον κ. Μάνεση μετέβη με ταχύπλοο σκάφος στα Αντικύθηρα όπου πήρε συνεντεύξεις από τους κατοίκους και περιηγήθηκε στο νησί με φροντίδα του κ. Στράτου Χαρχαλάκη, Προέδρου της Εγχωρίου Περιουσίας και του κ. Διονύση Προγουλάκη, Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας του νησιού. Επίσης ο κ. Χαρχαλάκης υπέδειξε στο συνεργείο του «Α» το σημείο ανεύρεσης του Ναυαγίου των Αντικυθήρων και έγινε επιτόπια λήψη και αναφορά στα σημαντικά ευρήματα του Ναυαγίου.




 Η εκπομπή με το αφιέρωμα στα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα και την Ελαφόνησο θα προβληθεί από την τηλεόραση του ALPHA το βράδυ της Τετάρτης 12-6 και από την επόμενη ημέρα θα είναι διαθέσιμη στο site του σταθμού (www.alphatv.gr) ενώ θα μεταφραστεί ολόκληρη και στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Η προβολή που θα έχει ο τόπος μας θα είναι σίγουρα μεγάλη και μακάρι να την αξιοποιήσουμε προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.



Κείμενο - Φωτογραφίες: Στράτος Χαρχαλάκης - Πρόεδρος Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων

1 σχόλιο: