Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΖΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Φτάσαμε στη λήξη μιας Δημοτικής Περιόδου, ο καθένας μας κάνει τον απολογισμό του αλλά και βρίσκεται μπροστά στην ανάληψη της προσωπικής του ευθύνης.

Είναι η ευθύνη που εκδηλώνεται με τη ψήφο του κρίνοντας θετικά ή αρνητικά τα πεπραγμένα, ακούει τις νέες προτάσεις και αποφασίζει.

Είναι η ευθύνη που εκδηλώνεται μέσα από τη συμμετοχή μαζί με άλλους, επειδή αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση του επιπέδου ζωής της δικής του οικογένειας και της κοινωνίας συνολικά.

Αναλαμβάνοντας την προσωπική μου ευθύνη και έχοντας βαθιά την πεποίθηση ότι ο Δημήτρης Λουράντος μαζί με την Ομάδα του εκφράζει αυτό που η Κοινωνία των Κυθήρων και των Αντικυθήρων έχει ανάγκη, στρατεύομαι μαζί τους καταθέτοντας τη γνώση, την εμπειρία και την όρεξη για δουλειά.

Επειδή πιστεύω ότι το να ασχολείσαι με τον τόπο σου δεν είναι πολιτική, αλλά υποχρέωση σας καλώ όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ να πορευτούμε ώστε τα νησιά μας να γίνουν τόποι όπου ο καθένας θα βρίσκει την ευκαιρία να αναπτύσσεται και να προκόβει.

Με εκτίμηση 
ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ιωάννης Χαρατζάς - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου