Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΙΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΓΑΒΡΙΛΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΑΠΟ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ

Σεκιουριτάς τραυμάτισε συνδικαλιστή της ΕΡΤ με το εργαλείο που κρατούσε για να κατεβάσει τα πανό από την περίφραξη, που αναρτήθηκαν με αφορμή την επέτειο ενός έτους από το κλείσιμο της ΕΡΤ.


Ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι υπέστη ο συνδικαλιστής της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασσιμάτης από εργαζόμενο στην εταιρία σεκιούριτι της ΝΕΡΙΤ, στην πύλη του Ραδιομεγάρου.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν οι εργαζόμενοι της εταιρίας σεκιούριτι, μετά από εντολή από τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, επιχείρησαν να κατεβάσουν τα πανό και τις μαύρες σημαίες που είχαν κρεμάσει οι διαδηλωτές την Τρίτη, με αφορμή την επέτειο ενός έτους από το κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση.
Οι συνδικαλιστές και απολυμένοι της ΕΡΤ βρέθηκαν αμέσως στο σημείο και επιχείρησαν να τους εμποδίσουν, όταν ένας από τους σεκιούριτι τραυμάτισε στο χέρι (στην παλάμη) τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασσιμάτη με το εργαλείο που κρατούσε για να κατεβάσει τα πανό - σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για φαλτσέτα ή πένσα.
Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και οι δύο εμπλεκόμενοι μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, όπου αναμένεται να κατατεθεί μήνυση κατά του σεκιουριτά από τον κ. Κασσιμάτη.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου