Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΈΡΙΞΕ ΑΥΛΑΙΑ Η 30η ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) PHILOXENIA 2014 - ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ!

Η 30ή Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Θεσσαλονίκης PHILOXENIA 2014 ολοκληρώθηκε! Η παρουσία του Δήμου Κυθήρων ήταν όχι απλά ηχηρή, αλλά κυριολεκτικά δυναμίτισε, γεγονός που σχολιάστηκε ευρέως!
Για πρώτη φορά ο Δήμος μας εκπροσωπήθηκε με τόσο μεγάλη αντιπροσωπεία, ενώ η συνεχής φυσική παρουσία του Δημάρχου προσέδωσε κύρος και προσείλκυσε στο περίπτερό μας κορυφαία στελέχη της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης με αποτέλεσμα μια κατακόρυφη προβολή του Δήμου και του νησιού που ενισχύθηκε και από την επίσκεψη τηλεοπτικών σταθμών. Κάναμε πολλές συναντήσεις με Έλληνες και ξένους tour operators και σχεδιάζουμε ήδη τα επόμενα βήματα. Οι συνεργάτες μου επιστρέφουν στο νησί, εγώ θα παραμείνω μερικές μέρες ακόμα στη Βόρεια Ελλάδα γιατί οι συναντήσεις μου στην περιοχή συνεχίζονται από αύριο. Παράλληλα θα έχω και σειρά επαφών στην Αθήνα για ζητήματα του Δήμου, με αποτέλεσμα η επιστροφή μου στο νησί να καθυστερήσει μερικές μέρες ακόμα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ όλες και όλους τους ΑΞΙΟΥΣ συνεργατές και φίλους που όλες αυτές τις ημέρες έδωσαν τον καλλίτερό τους εαυτό στο περίπτερο του Δήμου μας, στην προετοιμασία και την υποδοχή του κοινού! Ευχαριστώ τους Δημοτικούς Συμβούλους Μηνά Κορώνη, Μαρία Κασιμάτη και Ειρήνη Τραβασάρου, τον υπεύθυνο Τουρισμού του Δήμου Παν. Γιαννιώτη, τους πολλούς συμπατριώτες μας που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη επί τούτου, τις Τσιριγώτισσες και τους Τσιριγώτες της Θεσσαλονίκης που δε λείπουν ποτέ από αυτό το όμορφο αντάμωμα που πλέον αποτελεί θεσμό! Ευχαριστώ τους επαγγελματίες του νησιού για το υλικό που έστειλαν και φυσικά όσους μας παραχώρησαν τοπικά προϊόντα για την προβολή του τόπου μας!
Τις μέρες αυτές καταγράψαμε πολλές παρατηρήσεις τόσο από τους ειδικούς του τουρισμού όσο και από το κοινό, τις οποίες θα κωδικοποιήσουμε και θα θέσουμε προς συζήτηση στην 1η συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής προκειμένου να βελτιώσουμε παρεχόμενες υπηρεσίες και υποδομές.
Ο τουρισμός απαιτεί προσεκτικά βήματα, μεθοδικότητα, πρόγραμμα, στόχευση, σωστές δημόσιες σχέσεις, σοβαρότητα και φυσικά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ από ΟΛΟΥΣ.. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να πετύχουμε την ποιοτική τουριστική ανάπτυξη στον τόπο μας.
Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου