Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/12

Την Παρασκευή 11/12/2015 ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης επισκέφθηκε το Υπουργείο Πολιτισμού όπου συναντήθηκε με πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη και συζήτησε μιά σειρά θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου στο νησί ανάμεσα στα οποία τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου, η αξιοποίηση του καταστήματος στο Κάστρο της Χώρας,  η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού αρμοδιότητας Υπ.Πολ. καθώς και η ανάδειξη του Σπηλαίου Αγ.Σοφίας Μυλοποτάμου και η εκπόνηση των σχετικών μελετών που εκκρεμμούν επί πολλά χρόνια.
Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Αρχιμουσικό του Πολεμικού Ναυτικού Πλωτάρχη κ. Γεώργιο Τσιλιμπάρη με τον οποίο συζήτησε τις τεχνικές λεπτομέρειες για τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της Μπάντας του ΠΝ στα Κύθηρα τον Ιούλιο του 2016 η οποία έχει εγκριθεί από τον Αρχηγό του ΠΝ.
Τέλος, έγινε δεκτός από τον Εξοχώτατο Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα κ. Αντρέι Μάσλοβ και συζήτησε την πρόταση του Δήμου για την εκδήλωση που προγραμματίζεται σχετικά με το Ρώσο Ναύαρχο Νικόλαο Φιλοσοφώφ στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας Ρωσίας 2016. Ο κ. Πρέσβης ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι η Πρεσβεία και το Ρωσικό Κράτος θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις και θα συνεργαστούν με το Δήμο για την αρτιότερη προετοιμασία και οργάνωσή τους. Ανάμεσα στον κ. Πρέσβη και το Δήμαρχο αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου