Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΝ

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου το μπλόκο Βατίκων αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, στη συνέχεια του αγώνα που δίνει εδώ και 14 μέρες στο δρόμο. Έχει προγραμματιστεί η μεταφορά να γίνει με λεωφορείο. 
Σε αυτόν τον αγώνα διεκδίκησης ενός δίκαιου ασφαλιστικού και φορολογικού σχεδίου είμαστε όλοι μαζί. Καλούμε άπαντες να ενσωματωθούν στη δύναμη μας και να πάμε σαν μπλόκο Βατίκων στην Αθήνα να ενώσουμε την φωνή μας και να απαιτήσουμε το αυτονόητο. Δικαίωμα εργασίας και δικαίωμα στην επιβίωση. Κανείς δεν εξαιρείται, κανείς δεν θα μείνει αλώβητος αν εφαρμοστούν τα μέτρα. Μην μένεις απαθής μην φοβάσαι, αγωνίσου για σένα και για το μέλλον των παιδιών σου. Για να έχει μέλλον αυτή η πατρίδα. Μην επιτρέψουμε να χαθεί ο κόπος μας και ο τόπο μας, μην επιτρέψουμε να εξαφανιστούν το μεγαλύτερο μέρος των αγροτών. 
Καλούμε όλους τους συλλόγους της περιοχής να συμμετέχουν και κυρίως καλούμε τους συλλόγους Βατικιωτών Αττικής με όποια επωνυμία έχουν να στηρίξουν με την παρουσία τους το μπλόκο των Βατίκων στο Σύνταγμα. Η δύναμη μας η ενότητα όλων μας.
Όποιος επιθυμεί να ενσωματωθεί στη δύναμη του μπλόκου μας να δηλώσει συμμετοχή στα τηλέφωνα 6978853403 - 6989567421 - 6977162634.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΒΑΤΙΚΩΝ

Πηγή - Φωτογραφία: Δέσποινα Βαγγελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου