Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Η ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΕΦΑ ΣΤΟ 4ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ - ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΉΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΜΗΤΤΟ

Του Αντρέα Μαριάτου

Σε ένα βροχερό τερέν που ευνοούσε το δυνατό παιχνίδι και όχι την τεχνική, ο Πανιώνιος κατάφερε να κάνει την έκπληξη απέναντι στα θεωρητικά ανώτερα ΚΕΦΑ. Οι ομάδες όμως φαίνονται στο γήπεδο, όπως χαρακτηριστικά είπε κάποιος κάποτε. Επίσης, όπως είπε κάποιος άλλος, η μπάλα είναι στρογγυλή.
Οι παίκτες του Π. Γαλανάκη μπήκαν μουδιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο και αιφνιδιάστηκαν από τη μαχητικότητα του αντιπάλου. Μέχρι να προσαρμοστούν στο παιχνίδι μετρούσαν ήδη 3 μπαλάκια.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι φωνές του έμπειρου τεχνικού ξύπνησαν τους άπειρους ποδοσφαιριστές των ΚΕΦΑ που ανέβασαν την απόδοσή τους, έπνιξαν τον αντίπαλο, ισορρόπησαν το παιχνίδι και, παρότι με το καλημέρα δέχτηκαν και 4ο γκολ από αντεπίθεση, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στην αρχή των καθυστερήσεων, με στημένη φάση καλά δουλεμένη στην προπόνηση, σημείωσαν το γκολ της τιμής – που δικαιωματικά δεν τους αναλογούσε και τόσο. Ο Έρσι εκτέλεσε το κερδισμένο φάουλ από θέση έξω αριστερά και με σέντρα ακριβείας βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Μ. Καραμηνά ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με όμορφο τσαρούχι να αναγκάσει τους αμυντικούς να βάλουν αυτογκόλ.

[...]


Επιμέλεια δημοσίευσης - τίτλος: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Πηγή - κείμενο: Αντρέας Μαριάτος - dragonerarossa.gr
Φωτογραφία από video του Στέφανου Μαριάτου (youtube)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου