Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 20/11 - ΈΚΤΑΚΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σήμερα (20/11) μετά από πρωτοβουλία του Βουλευτή Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης  πραγματοποίησα την πρώτη συνάντηση με τον Υπ. Εσωτερικών για την άμεση διευθέτηση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την θεομηνία, συμφωνήθηκε η έκτακτη χρηματοδότηση αμέσως μετά την καταγραφή και την τεχνική περιγραφή των αναγκαίων έργων αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές του Δήμου μας.
Ομολογώ ότι είναι η τρίτη κατά σειρά επαφή με το Υπ. Εσωτερικών και για μια ακόμη φορά έγινε με αμεσότητα η αποδοχή από πλευράς Yπουργού των δημιουργηθέντων προβλημάτων από την θεομηνία, για την επίλυση αυτών με την έκτακτη οικονομική στήριξη. Αύριο θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις με τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών.
Υπενθυμίζω ότι αναμένεται η κήρυξη του Δήμου μας σε έκτακτη κατάσταση για τα γενικότερα οφέλη αλλά και η επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ για την οικονομική αποζημίωση των αγροτών μας.

Πηγή: Γιάννης Γρυπιώτης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου